rugzaktrips vakantie

Talenreizen en werkvakanties.

Een vreemde taal leren gaat het meest effectief als je tijdens de cursus in het land zelf verblijft. Dit heeft als voordelen dat je kennis maakt met de cultuur van het land en dat de cursus zeer intensief is omdat je de hele dag de taal gebruikt. Er zijn een aantal organisaties die dergelijke intensieve cursussen in het buitenland organiseren.

Als je wilt kun je bij gastgezinnen of in een studentenhuis verblijven zodat je de hele dag met de taal bezig bent. Ook is het soms mogelijk om via deze organisaties na je talencursus stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen om zo meer ervaring in het gebruik van de taal op te doen.

Leer een vreemde taal in het buitenland

Talenreizen: Spaans leren in Spanje of Zuid-Amerika

Via Travel Active kun je Spaans leren in een talenschool in o.a. Madrid, Barcelona, Salamanca, Sevilla, Granada, Tenerife en Valencia.

In je vakantie in Spanje en Latijns-Amerika leer je Spaans en je kunt meedoen aan de vele activiteiten om je Spaans toe te passen.

Tip: Er zijn ook online cursussen Spaans.

Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika. (Tip:Vraag het gratis magazine aan!)

Gratis informatiepakketten over cursussen en talenopleidingen in het buitenland

Spanje

In het buitenland Spaans studeren kan o.a. in Barcelona, Madrid, Sevilla, Salamanca, Malaga, Peru of Mexico.

Talenschool

Talengidsen en Ebooks.

Je hebt meer contact met de locals als je tijdens je vakantie in ieder geval probeert om de taal te spreken. Een talengids is in ieder geval een goed begin.

Kijk in ieder geval ook even of er geen talengids als Ebook te krijgen is. Als je tablet of Ereader toch meegaat op vakantie hoef je toch geen boeken mee te nemen.

Talengidsen en Ebooks.

Veel boeken zijn als eBook gratis.

werken in de horeca

Werkvakanties in het buitenland.

Veel backpackers verdienen tijdens een reis bij door seizoenswerk uit te voeren. Werk als druiven plukken of dieren verzorgen maar ook werk in hotels, in de horeca en op campings is populair.

Er zijn tegenwoordig veel vacaturesites op het gebied van werken en stage in het buitenland. Hier vind je meer informatie en adressen.

Gratis brochures over werken en vrijwilligerswerk in het buitenland.

Portugal

Informatie over talenreizen en werkvakanties

In het buitenland de taal en cultuur leren intensiever en leuker dan thuis. Hier vind je informatie over werken in het buitenland en talenreizen.