rugzaktrips vakantie

De talenscholen in Spanje en Zuid-Amerika.

Spaans leren in Spanje

Barcelona is een populaire plaats om Spaans te leren. In Barcelona kun je goed uitgaan, er zijn veel trendy winkels en je kunt ook nog naar het strand. De school van Don Quijote Barcelona ligt in het Central L’Eixample District.

In deze wijk ligt o.a. de beroemde Sagrada Familia van Gaudi. Er is een talencursus op tien minuten loopafstand van de pleinen Plaza de España en van de Plaza de Catalunya.

Vakantie in Barcelona

Gratis magazine en informatiebijeenkomsten.

computerlokaal

De computer wordt uiteraard ook ingezet bij de taallessen

Een talenschool in Barcelona

De school van Don Quijote in Barcelona is ruim opgezet, heeft zo'n 55 klassen en veel gemeenschappelijke ruimtes waaronder een grote patio die heel populair is tijdens de pauzes.

In de school kun je gratis gebruik maken van het draadloos internet en er zijn ook computerruimtes waar je online kunt.

De talenscholen in Spanje

Spaans leren in Madrid

De school van Don Quijote in Madrid ligt in het district Argüelles in Calle Duque de Liria 6. De school ligt vlakbij de toeristische attracties van Madrid.

Zo ligt deze talenschool 5 minuten lopen van de bekende winkelstraat Gran Via en het plein Plaza de España. Binnen de school zijn ook studentenkamers dus het is mogelijk om in de school te overnachten.

De attracties van Madrid

Talenschool

Salon in een talenschool van Don Quijote in Spanje

De talenschool van Don Quijote in Madrid.

De school beschikt over 38 klassen en 500 vierkant meter gemeenschappelijke ruimtes. Je kunt overal online gaan met je laptop maar je kunt ook gebruik maken van de computerruimte.

De talenscholen in Spanje

Spaans leren in Salamanca

Cursisten in Salamanca

De talenschool in Salamanca.

De school van don Quijote in Salamanca ligt in het oude centrum van de stad. De school ligt ongeveer 100 meter van de universiteit van Salamanca en vlakbij de beroemde Plaza Mayor. De school is in een prachtig gerestaureerd klooster uit de 16de eeuw gevestigd.

Het is een perfecte locatie om Spaans te leren. Het is een kleine school met 17 klassen.

De talenscholen in Spanje
(gratis prijslijst en brochures)

Kaart van Spanje

Kaart van Spanje

Andere talenscholen in Spanje en Latijns-Amerika

Er zijn ook via Travel Active goede talenscholen en talenreizen te boeken in Spanje en in Zuid-Amerika. Je kunt in hun gratis brochure meer details vinden over de Spaanse cursussen, de activiteiten en de prijzen van een talenvakantie in Spanje of Latijns-Amerika.

Spaans leren in Spanje en Zuid-Amerika
(gratis prijslijst, magazines en informatiebijeenkomsten)