Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
AustraliŽ: vakantie, werken en reizen

Als je jonger bent dan 30 jaar mag je in AustraliŽ tijdens je vakantie werken. Dit bied je de gelegenheid om tijdens wat bij te verdienen en zo je vakantie te verlengen.

Om te kunnen werken heb je wel een speciaal visum nodig maar die is niet zo moeilijk te krijgen als je onder de dertig bent.

    Reizen en werken in AustraliŽ
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar AziŽ Goedkope vlluchten naar AustraliŽ en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in AustraliŽ > Werken in AustraliŽ
Reizen door AustraliŽ Goedkoop overnachten in AustraliŽ Low budget vakantie in AustraliŽ
Vakantie, reizen en werken in AustraliŽ
Werken en reizen in AustraliŽ
Werken op vakantie in AustraliŽ

Als je tussen de 18 en de 30 jaar bent mag je in AustraliŽ met een speciaal visum seizoenswerk doen. Hierdoor kun je lang rondreizen met weinig geld want je kunt onderweg bijverdienen door te werken.

Werk in de landbouw is in AustraliŽ gemakkelijk te vinden. Het werk bestaat uit oogstwerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het plukken van sinaasappels, druivenplanten strippen, het ophalen van fruit of het inpakken van groeten en fruit.

Gratis brochure over werken en reizen in AustraliŽ

sinasappelpluk

Om te kunnen werken heb je en speciaal visum nodig. Als je nog geen dertig bent kun je een 'Working Holiday Visa' aanvragen.

Tot 45 jaar kun je in AustraliŽ met een 'Skilled Visa' nog geschoold werk doen.

Visa voor AustraliŽ.

Vacatures vinden in AustraliŽ

Je vindt in AustraliŽ werk door bijvoorbeeld te zoeken naar online uitzendbureaus. Maar dit doet bijna iedereen dus vaak is het efficiŽnter om de plaatselijke krant na te pluizen of gewoon door langs te gaan bij de plaatselijke uitzendbureaus. Zorg voor het 'betere' (kantoor)werk dat je kopietjes van je diploma's bij je hebt. En een net pak helpt dan ook.

Je kunt ook via het Nederlandse bedrijf Travel Active boerderijwerk vinden. Speciaal voor jongeren die voor het eerst naar AustraliŽ gaan is er ook een groepsreis waarbij je Backpacken combineert met werken.

Meer over werk zoeken in o.a. AustraliŽ

Gratis brochure over werken in AustraliŽ

werken op het land

Bankieren in AustraliŽ

Ten einde te voorkomen, dat je met kruiwagens vol verdiend geld moet rondreizen, is het handig een Australische bankrekening te openen. Dit is vrij eenvoudig en je hebt er alleen je paspoort voor nodig.

Bij de ANZ bank kun je tevens gratis internetbankieren. Deze bank zit ook in Nieuw Zeeland. Als je een Nederlands banknummer wilt hebben is de Rabobank een goede keuze.

Informatie voor je budget vakantie in AustraliŽ

 
 
AustraliŽ
 
 
Hiken en kamperen
 
 
Reserveren
 
 
AustraliŽ
 
 
zoek naar campings
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact