rugzaktrips vakantie

Ideeën en tickets voor attracties, tours en activiteiten

Als je niet het risico wilt lopen om een deel van je vakantie in de rij te staan kun je je kaartjes online kopen. Skip The Line met een E-Ticket dus.

Vul hier een plaats in

Ook handig:
Je kunt de meeste tickets tot 24 uur van tevoren gratis annuleren.

Tip: Je kunt hier ook wereldwijd een scooter, fiets, boot of surfplank huren.

Hop On Hop Off bussen

Hop On Hop Off bussen zie je tegenwoordig in iedere toeristische stad. De bussen rijden langs de belangrijkste bezienswaardigheden en je kunt overal in- en uitstappen.

Een rondleiding met gids

Als je een stad snel wilt leren kennen kun je voor een rondleiding met een gids kiezen. In een paar uur vertelt een local waar de attracties zijn en waar je het beste kunt eten.

In de meeste grote steden zijn tegenwoordig ook gratis rondleidingen.

De gratis rondleidingen.

De attracties en excursies in Europa en de VS.

Op vakantie in het buitenland zul je je kaartjes meestal gewoon bij de kassa van de attractie halen. Dat is niet altijd handig want in het hoogseizoen kunnen de rijen voor de kassa's echter lang zijn. Dat is jammer van je vakantietijd.

Je kunt dan ook vaak het beste voordat je 's ochtend uit je hotel of hostel vertrekt je kaartjes online op de site van de attractie boeken. Je hoeft dan bij de attractie niet langs de kassa en je bent vaak ook nog goedkoper uit.

Sommige rondleidingen met gids in steden als Berlijn, München, Amsterdam, Londen en Parijs zijn zelfs gratis als je de fooi niet meerekent.

Voor attracties in de hele wereld kun je tickets kopen via het Europese bedrijf GetYourGuide. Deze gerenommeerde aanbieder van toegangskaartjes biedt overal in de wereld kaartjes voor attracties en tours aan.

Het bedrijf staat goed bekend en is telefonisch en per mail goed bereikbaar.

Toegangskaartjes De rondleidingen, toegangskaartjes en tours.

Tickets voor excursies en vervoer via Viator.

Als de attractie geen site heeft of als je nog niet precies weet welke attracties er zijn dan kun je op de site van Viator in bijna iedere toeristenstad in de wereld de meest populaire attracties vinden en boeken.

Viator is als bedrijf wereldleider op het gebied van toegangskaartjes voor attracties en activiteiten, tours en speciale arrangementen waar dan ook op de wereld.

Toegangskaartjes

Kaartjes (met prijs).

Musicals, shows, concerten en sportwedstrijden.

Als je in steden als Parijs, Berlijn, Londen of New York naar een musical of show wilt kun je ter plekke een kaartje kopen maar dan is er het risico dat je in een lange rij belandt of dat de show is uitverkocht.

Als je in Londen of New York City goedkoop een voorstelling wilt bijwonen kun je op de dag van de voorstelling naar een TKTS Ticket Booth gaan. Hier worden met korting de lastminute tickets verkocht van musicals en toneelvoorstellingen.

Shows, musicals en evenementen

Musicals