rugzaktrips vakantie

Vliegen vanaf Eindhoven Airport.

Eindhoven Airport is een vliegveld dat vooral door goedkope maatschappijen als Ryanair, Transavia en Corendon gebruikt wordt.

Het vliegveld is vanaf het station gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en lang parkeren is er goedkoop. Als het moet kun je overnachten in een goedkoop hotel in de buurt.

Low budget vliegen vanaf Eindhoven Airport.

Eindhoven Airport is één van de regionale vliegvelden in Nederland waar low budget maatschappijen als Ryanair, Corendon en Transavia op vliegen. Ook luchtvaartmaatschappij KLM vliegt vanaf Eindhoven.

De voordelen van Eindhoven Airport boven Schiphol zijn duidelijk. Er zijn minder lange wachtrijen op het vliegveld, het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en lang parkeren kan vlakbij het vliegveld en is goedkoop.

Goedkope vliegtickets vinden.

Overnachten in Eindhoven.

overnachten

Bus, taxi en trein naar Eindhoven Airport.

Voor de terminal staan taxi's die je in 15 minuten naar het station in Eindhoven kunnen brengen. Je kunt ook shuttlebus 401 of lijnbus 400 naar het vliegveld nemen. De bussen staan aan de achterzijde van het treinstation. De rit duurt zo'n twintig minuten.

Er vertrekken rijden vier bussen per uur tussen het treinstation in Eindhoven en het vliegveld. In het weekend gelden andere tijden.

Het vliegveld heeft één vertrekhal en één aankomsthal.

Met de taxi naar Eindhoven Airport.

Autoverhuur op Eindhoven Airport.

Inchecken op Eindhoven Airport

Bij lijndiensten van Ryanair, Corendon en Transavia moet u minimaal twee uur van te voren op het vliegveld aanwezig zijn.

Voor vakantiecharters is twee uur voor vertrek aanwezig zijn aan te raden.

De incheckbalie sluit ongeveer 45 minuten voor vertrek.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

De Air Express Bus naar Amsterdam

Tussen Eindhoven Airport en Utrecht en Amsterdam CS rijdt de Air Express bus. De rit met deze bus naar Amsterdam duurt ongeveer twee uur.

Je kunt online kaartjes kopen voor deze Express bus. Er is ook een informatiebalie op Eindhoven Airport waar u kaartjes kunt kopen. Lees wel eerst de beoordelingen over de Express bus voordat je boekt.

De op- en uitstapplaats van de touringcar van Air ExpressBus is op de begane grond van parkeergarage P1. Dit is onder de terminal.

Een bus bij Eindhoven Airport

Airport Expressbus

Met de bus naar Eindhoven Airport.

Lang parkeren op Eindhoven Airport

Parkeren is bij Eindhoven Airport gemakkelijk en nooit ver weg van de terminals. Parkeerplaatsen P3, P4 en P5 zijn bedoeld voor lang parkeren. Vanaf deze parkeerplaatsen is het ongeveer 5 minuten lopen naar de terminal.

De parkeergarage P1 is voor kort parkeren, lang parkeren en Kiss & Ride. Deze parkeergarage ligt tegenover de ingang van het vliegveld.

De eerste 10 minuten kun je gratis parkeren op P1. Voor lang parkeren kun je het beste vooraf reserveren.

Adres: Eindhoven Airport P1, Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.