rugzaktrips vakantie

Goedkope vluchten van EasyJet.

Vliegen met EasyJet

EasyJet is een Britse vliegtuigmaatschappij met meer dan 200 vliegtuigen. In tegenstelling tot een prijsvechter als Ryanair vliegt EasyJet wel naar grote vliegvelden. Je landt met EasyJet dus dichtbij je bestemming en hebt dus na aankomst weinig extra reiskosten om naar je hotel te reizen.

EasyJet vliegt in Nederland ook op Amsterdam Schiphol Airport. Via vliegveld London Gatwick kun je ook verre bestemmingen als New York en Singapore.

Goedkope vluchten boeken.

EasyJet in Amsterdam

Bij EasyJet stap je op Schiphol in via een trap.

Waarom is EasyJet goedkoop?

Net zoals andere prijsvechters beperkt EasyJet zoveel mogelijk de kosten van haar vluchten.

Zo bestaat de vloot uit relatief energiezuinige vliegtuigen die per dag zo vaak mogelijk vliegen. Op een vlucht van EasyJet krijg geen "gratis" maaltijd. Aan boord is wel een kiosk waar je drank, frisdrank of snoep kunt kopen.

Voor het reserveren van zitplaatsen en voor je bagage betaal je soms meer dan voor je vliegticket.

Tips voor je handbagage

Boarding EasyJet

De vliegtickets van EasyJet

De prijzen van vliegtickets van EasyJet zijn erg laag. Easyjet maakt de prijzen afhankelijk van de vraag. In periodes waarin veel passagiers vertrekken zijn de vluchten minder goedkoop dan in periodes dat er minder vraag is naar vliegtickets.

Ook zijn tickets goedkoper als je ver van te voren boekt. Vlak voor de vlucht boeken is dus duurder dan maanden van te voren boeken.

Tickets voor een vlucht met EasyJet koop je online.

De prijsvechters in Nederland.

EasyJet van Schiphol

In Nederland vliegt EasyJet vanaf de H-M Pier van Schiphol.

De verre vluchten van EasyJet.

EasyJet vliegt naar meer dan honderd bestemmingen in Europa. Je kunt met EasyJet echter ook goedkoop naar veel verre bestemmingen.

Je vliegt voor verre bestemmingen als Canada, de VS en Brazilië eerst met EasyJet naar vliegveld London Gatwick en stapt dan over op een vlucht van een partnermaatschappij. EasyJet vliegt zelf via London Gatwick naar New York en Singapore.

Populaire bestemmingen vanaf Amsterdam