Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Manhattan, Staten Island, Queens, Brooklyn en de Bronx

New York City is verdeeld in vijf Boroughs: Manhattan, Staten Island, Queens, Brooklyn en de Bronx. De meeste attracties van New York vind je in Lower Manhattan en Midtown Manhattan.

Als je een hotel neemt in Brooklyn, Queens of Upper Manhattan neemt kun je met de metro wel gemakkelijk Manhattan bereiken.

    Low budget reizen in de VS.
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
         
Reizen > Amerika > New York City
Lower Manhattan Goedkoop in New York Midtown Manhattan
Goedkoop in New York City   Goedkope budgethotels, jeugdherbergen en  hostels in Noord-Amerika en Latijns-Amerika
Manhattan, Staten Island, Queens, Brooklyn en de Bronx
Manhattan

In Manhattan vind je de meeste attracties en bezienswaardigheden van New York City.

Manhattan bestaat uit Lower Manhattan, Midtown Manhattan en Upper Manhattan. Voor toeristen zijn Lower Manhattan en Midtown Manhattan het meest interessant.

Manhattan New York

Staten Island

Op Staten Island vind je het openluchtmuseum Historic Richmond Town. In dit openluchtmuseum kan je huizen bewonderen uit de 17de eeuw. Adres: Historic Richmond Town, 441 Clarke Avenue.

Als je op Staten Island bent kun je ook naar het strand. Zo vind je er de populaire stranden South Beach en Midland Beach aan de Father Capadanno Blvd. & Sand Lane.

Lans South Beach loopt het South Beach Boardwalk, een lang houten pad, waar je langs het strand kunt fietsen of wandelen. In de zomer zijn er regelmatig gratis concerten en evenementen. De buslijnen S81, X4, X5, X6, X7, X8 rijden van de veerhaven St George Ferry Terminal naar de Father Capodanno Blvd.

Vanaf Lower Manhattan vertrekt er een gratis veerboot naar Staten Island. De bussen op Staten Island vertrekken vanaf de veerboot terminal.

Staten Island New York

Queens

Queens is waarschijnlijk het eerste stadsdeel van New York City dat je ziet. De vliegvelden
JFK International Airport en LaGuardia Airport liggen namelijk op Queens. In Queens vind je een aantal multiculturele wijken waar je goedkoop kunt eten in Jackson Heights.

Op Queens heb je een mooi uitzicht op de skyline van Manhattan. In veel films zie je scenes van Queens met op de achtergrond Manhattan.

Vanuit het Gantry Plaza State Park heb je bijvoorbeeld een prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan. Het dichtstbijzijnde metrostation is Vernon – Jackson Avenue bij de 50th Street. Vanaf dit metrostation is het 7 minuten lopen naar het Gantry Plaza State Park.

Brooklyn Bridge New York

Brooklyn

De mooiste manier om vanuit Lower Manhattan naar Brooklyn te gaan is door over de Brooklyn Bridge te lopen. Aan de andere kant van de brug in Brooklyn vind je de hippe wijk Dumbo. Dumbo staat bekend als de wijk onder de Brooklyn Bridge. Hier heb je een prachtig uitzicht op Manhattan.

Naast de Brooklyn Bridge vind je een bekende ijssalon met uitzicht de Brooklyn Bridge en de skyline van Manhattan. Dit is de Brooklyn Ice Cream Factory op 1 Water Street. De Brooklyn Ice Cream Factory is gevestigd in een voormalig boothuis van de brandweer naast de Brooklyn Bridge.

De Bronx

In de Bronx vind je het Yankee Stadium met een museum over de Yankees. Het stadion is te vinden aan de 1E 161ste en River Avenue in New York.

In het Bronx Park in New York City vind je de grootste dierentuin van de VS, de Bronx Zoo. Ten noorden van de Bronx Zoo is het New York Botanical Garden.

De New York Botanical Garden is de grootste botanische tuin van de VS. De tuinen zijn te vinden aan de 2736 Marion Avenue.

Informatie over vakantie in de VS
 
 
Kaart van New York
 
 
zoek naar hotels
 
 
Reserveren

Reserveren

 
 
Kaart van New York
 
 
Oost VS
 
zoek naar hotels
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact