Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Overnachten in Bristol

In Bristol zijn veel leuke attracties en overnachten in de jeugdherberg is er nog goedkoop. In de vakantie kun je ook een leegstaande studentenkamer op de campus huren.

Er zijn in Bristol goedkope maar goede restaurants, leuke markten, een strand en vele bezienswaardigheden te vinden.

    Goedkoop in Engeland 
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar Azië Goedkope vlluchten naar Australië en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in > Groot-Brittannië > Bristol > Overnachten in Bristol
  Goedkoop in Bristol Low budget in Groot-Brittannië
Low budget in Bristol
Overnachten in Bristol
Overnachten in Bristol

Een goedkopere overnachting dan in een jeugdherberg vind je niet in Bristol. De jeugdherberg van Bristol is gevestigd in een markant gebouw aan het water, midden in het centrum van Bristol.

Denk nu niet meteen dat de jeugdherberg alleen voor groepen jongeren is. In de jeugdherberg van Bristol overnachten ook gezinnen met kleine kinderen. De jeugdherberg in Bristol beschikt over tweepersoons kamers.

Je kunt er eten in het restaurant of zelf wat bereiden in de keuken voor de gasten.

Goedkope budget hotels, B&B's en hostels in Bristol

Bristol

Behalve een jeugdherberg vind je verspreid over Bristol verschillende hostels en budget hotels. Vooral in het centrum van Bristol zijn veel hostels en goedkope hotels.

Eén van de meest populaire hostels in Bristol is het Full Moon Backpackers Hostel. In dit hostel deel je de kamer met meerdere reizigers. Wie wat meer privacy wil kan natuurlijk kiezen voor een tweepersoonskamer.

Badkamers worden gedeeld. Verder heeft het hostel een restaurant met organische gerechten. Ook beschikt het hostel over twee bars. Hier vinden regelmatig optredens en feesten plaats. Het Full Moon Backpackers Hostel ligt op steenworp afstand van het centrale busstation.

Vanaf het vliegveld rijden er diverse shuttle bussen naar het busstation van Bristol. Het centrale treinstation van Bristol is station Temple Meads. Vanaf dit treinstation rijden er bussen naar het centrale busstation.

Ook vlakbij het busstation ligt het
hostel Bristol Backpackers. Je kunt er kiezen uit een tweepersoonskamer of driepersoonskamer. Het mogelijk één kamer met andere backpackers te delen. Het hostel beschikt over een eigen bar. In het hostel is geen restaurant. Wel is er een keuken waar de gasten gebruik van kunnen maken. Ook kun je ontbijten in het naastgelegen café. Het hostel is erg levendig en populair bij jongeren.

Bristol

Overnachten op de campus van Bristol

Een andere goedkope optie voor een verblijf in Bristol zijn de studentenkamers van de twee universiteiten van Bristol, de University of Bristol en de University of the West of England.

De kamers van de University of Bristol bevinden zich op het landgoed van Goldney Hall. De kamers zijn bijna alleen voor kleine groepen beschikbaar. In elke kamer kunnen zes tot acht personen overnachten. Er zijn ook enkele individuele kamers beschikbaar, maar het aantal één- en tweepersoonskamers is erg beperkt. Deze kamers zijn in de zomer bijna altijd volgeboekt.

Ook op de minder bekende University of West of England kunnen toeristen in de zomer een kamer huren. De keuze aan kamers is op de Unversity of the West of England een stuk groter dan die bij de University of Bristol. Zo heb je hier een ruimer aanbod van één- en tweepersoons kamers. Ook kan je op de University of the West of England groepskamers reserveren. In zulke groepskamers passen maximaal zes personen. De kamers hebben hun eigen keuken en woonkamer.

Ook biedt de campus van de University of West of England meer dan een goedkope overnachting. Op deze campus vind je een bar, enkele goedkope restaurants en een winkeltje. De gasten kunnen in de zomervakantie gebruik maken van het moderne en goed uitgeruste Sports Center op de campus.

De zomeraccommodaties van de University of the West of England bevinden zich aan de rand van de stad. De campus is met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Bristol
Millennium Square in Bristol

Campings bij Bristol

Een goedkoop alternatief voor een hotelkamer is een camping. Het aantal
campings vlakbij Bristol is echter beperkt. Rond Bristol vind je vooral rustige familiecampings.

Als je een levendiger camping zoekt kun je beter naar de camping in Bath gaan.

Voor de meeste campings rondom Bristol geldt dat je je eigen tent of caravan moet meenemen.

Bed & Breakfast in Bristol

Een Bed & Breakfast overnachting is populair in Bristol. Wie in het centrum een B&B zoekt is al snel aangewezen op een hotel.

Meer keuze heb je in de omliggende woonwijken van Bristol. Veel B&B's zijn in deze wijken in oude Victoriaanse huizen gevestigd. Niet alleen zijn de kamers hier ruimer dan in het centrum maar ook zijn de B&B's hier goedkoper.

B&B's en Guesthouses in Engeland

Meer informatie over vakantie in Engeland

Low budget in Groot-Brittannië Overnachten in Groot-Brittannië
Goedkoop in Bristol Budget in Londen
Bespaartips voor je vakantie Veerboten van en naar Engeland
Hostels en jeugdherbergen Reizen met de trein naar Engeland
De National Trails in Engeland Handige spullen voor je camera
Bagage veilig meenemen  
 
 
Bristol
 
 
zoek naar hotels
 
 

-

-

 
 
Veerboten naar Engeland
 
 
Engeland
 
 
zoek naar hotels
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact