rugzaktrips vakantie

Overnachten in Bristol.

In Bristol zijn veel leuke attracties en overnachten in de jeugdherberg is er nog goedkoop. In de vakantie kun je ook een leegstaande studentenkamer op de campus huren.

Er zijn in Bristol goedkope maar goede restaurants, leuke markten, een strand en vele bezienswaardigheden.

centrum Ljubljana

Bristol

De jeugdherberg van Bristol.

Een goedkopere overnachting dan in een jeugdherberg vind je niet in Bristol. De jeugdherberg van Bristol is gevestigd in een markant gebouw aan het water, midden in het centrum van Bristol.

In de jeugdherberg van Bristol overnachten jongeren maar ook gezinnen met kleine kinderen. De jeugdherberg in Bristol beschikt over tweepersoons kamers.
Adres: YHA Bristol, 14 Narrow Quay, Avon, Bristol.

Overnachten in Bristol.

overnachten

De hostels in het centrum.

Eén van de meest populaire hostels in Bristol is het Full Moon Backpackers Hostel. In dit hostel deel je de kamer met meerdere reizigers. Wie wat meer privacy wil kan natuurlijk kiezen voor een tweepersoonskamer. Verder heeft het hostel een restaurant met organische gerechten. Ook beschikt het hostel over twee bars. Hier vinden regelmatig optredens en feesten plaats. Het Full Moon Backpackers Hostel ligt op steenworp afstand van het centrale busstation.

Een ander hostel bij het busstation is het hostel Bristol Backpackers. Je kunt er kiezen uit een tweepersoonskamer of driepersoonskamer. Het hostel beschikt over een eigen bar. In het hostel is geen restaurant maar er is een keuken waar je gebruik van kunt maken. Ook kun je ontbijten in het naastgelegen café.

De hostels van Bristol.

Vervoer vanaf het vliegveld van Bristol

Het vliegveld ligt ongeveer 15 km van de binnenstad van Bristol. Vanaf het vliegveld rijden er shuttle bussen, de Airport Flyer Express bussen, naar centrale treinstation van Bristol, station Temple Meads. Er vertrekt iedere tien minuten een bus vanaf het vliegveld.

EasyJet en KLM vliegen rechtstreeks naar het vliegveld van Bristol vanaf Schiphol Airport.

Vervoer vanaf het vliegveld naar je hotel.

Clifton

De hangbrug van Clifton

Bed & Breakfast in Bristol

Een Bed & Breakfast overnachting is populair in Bristol. Wie in het centrum een B&B zoekt is al snel aangewezen op een hotel.

Meer keuze heb je in de omliggende woonwijken van Bristol. Veel B&B's zijn in deze wijken in oude Victoriaanse huizen gevestigd. Niet alleen zijn de kamers hier ruimer dan in het centrum maar ook zijn de B&B's hier goedkoper.

B&B's en Guesthouses in Engeland.

De hangbrug van Clifton.

Centrum Bristol

Enkele goede en voordelige hotels

Het Ibis Bristol Temple Meads ligt vlakbij het treinstation Temple Meads. De winkelcentra Cabot Circus en Broadmead liggen er vlakbij. De kamers hebben een frisse, moderne inrichting en zijn erg schoon. Een kamer voor twee personen kost er minder dan 60 euro.

Het Channings Hotel is een bijzonder hotel vlakbij de beroemde hangbrug van Clifton. De universiteit en de zoo van Bristol liggen op loopafstand. Met de bus ben je in tien minuten in het centrum.

Het Mercure Bristol Grand Hotel is een viersterrenhotel maar er zijn vaak al tweepersoonskamers voor minder dan 80 euro te krijgen. Het hip ingerichte hotel ligt in het centrum van Bristol.

Voordelige hotels in Bristol.