rugzaktrips vakantie

Low budget overnachten in Glasgow.

Glasgow is een stad die je wel eens aangenaam zou kunnen verrassen, ook als je low budget reist. De restaurants en eetcafés zijn er heel betaalbaar en ook het vinden van een goedkoop hotel of hostel is niet zo moeilijk.

Glasgow heeft zelfs een echte jeugdherberg maar die is wel iets duurder dan sommige hostels en budget hotels.

Overnachten in Glasgow.

Overnachten GB

Het Kelvingrove Museum en de Glasgow University

De budgethotels van Glasgow.

Als je voor een overnachting in een hotel in Glasgow kiest heb je een ruimere keuze dan wanneer je je tot hostels beperkt. Als je dan de kosten laag wilt houden, doe je er verstandig aan om voor een budgethotel te kiezen. Deze zijn in Glasgow ruimschoots aanwezig.

Het hotel Ibis Glasgow Centre en het EasyHotel zijn voorbeelden van voordelige budgethotels in het centrum van de stad. Je betaalt er maar rond de 40 euro voor een tweepersoonskamer.

De hotels en appartementen van Glasgow.

Overnachten in Glasgow.

overnachten

Goedkope hostels en budget hotels in Glasgow.

Het vinden van een hostel is in Glasgow meestal geen probleem. De hostels worden er vooral bezocht door jonge backpackers maar er overnachten ook veel ouderen. Je kunt er wel je eigen tweepersoonskamer boeken. Ook kun je in een hostel je kamer delen met meerdere personen, waardoor je uitgaven voor een overnachting een stuk goedkoper wordt.

Ook het Euro Hostel in de binnenstad van Glasgow is erg goedkoop. Het Euro Hostel ligt in Clyde Street.

Het Glasgow Youth Hostel is goedkoop maar een kamer is niet goedkoper dan een kamer in sommige budget hotels in Glasgow. Het Glasgow Youth Hostel ligt wel vlakbij de universiteit.

De hostels en B&B's in Glasgow.

Het Best Western Glasgow City Hotel.

Het Best Western Glasgow City Hotel is ook een budgethotel dat geliefd is bij reizigers. Het hotel biedt goedkoop een- en tweepersoons kamers aan en het ligt vlakbij het station Charing Cross.

De binnenstad is vanuit het hotel maar 10 minuten lopen. Het hotel heeft vaak aantrekkelijke aanbiedingen.

Adres: Kings Park Hotel, Mill Street

kaartjes voor attracties en vervoer in Glasgow.

Verblijf in een hostel of hotel.

In de sommige duurdere hotels kun je je mobiele telefoon of tablet opladen met een USB aansluiting. In de goedkopere hotels heb je echter nog steeds te maken met Engelse stopcontacten. Neem dus een reisstekker mee.

Reisstekkers voor Groot-Brittannië.

Gelukkig kun je in de meeste hostels wel van de eigen keuken gebruik maken. Op die manier kun je op je restaurantrekening besparen.

Goedkoper ontbijten op vakantie.

Glasgow

De rivier de Clyde

De jeugdherberg van Glasgow.

Wie een goedkope accommodatie wil, moet zeker de jeugdherberg van Glasgow niet uitsluiten. De jeugdherberg biedt een ruimere keus aan accommodaties dan de meeste hostels. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een kamer te delen met andere toeristen. Wie zijn kamer niet wil delen kan bij de jeugdherberg een tweepersoonskamer reserveren.

In tegenstelling tot veel hostels is de jeugdherberg ook ingericht voor gezinnen. Je kan er aparte gezinskamers reserveren. Ook zijn er speciale groepskamers in het hostel. Het hostel heeft een eigen restaurant waar je goedkoop een goede maaltijd krijgen.

De hostels en B&B's in Glasgow.