Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Low budget overnachten en en eten in Manchester

Manchester is één van de belangrijke toeristische bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Het is een levendige en kleurrijke stad. Manchester is dan ook een populaire bestemming voor Britse jongeren voor een goedkope stedentrip.

Het is een echte studentenstad en het vinden van een goedkoop hotel, restaurant of pub is dan ook geen enkel probleem.

    Low budget in Manchester
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar Azië Goedkope vlluchten naar Australië en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in > Groot-Brittannië > Manchester
Bespaartips voor je vakantie Low budget in Londen Low budget vakantie in Groot-Brittannië
Goedkoop in Manchester
Low budget in Manchester
De hotels in Manchester

In Manchester zijn enkele goede maar goedkope hotels. Goedkoop is bijvoorbeeld het Luther King House, vlakbij de universiteit van Fallowfield en iets buiten het centrum.

Een ander goed maar goedkoop hotel in Manchester is The Old Trafford Lodge. Het hotel is heel goedkoop en heeft toch goede reviews. Het gerenoveerde hotel ligt ongeveer 5 minuten van het centrum, vlakbij het Old Trafford Cricket Ground en het voetbalstadion van Manchester United. Een deel van de kamers in dit hotel heeft uitzicht op het cricketveld.

Goedkope hotels in Manchester

Manchester

Hostels, jeugdherbergen, B&B's en guesthouses in Manchester

De jeugdherberg van Manchester beschikt voornamelijk over vierpersoonskamers. Als je een tweepersoonskamer zoekt moet je vroeg boeken want de jeugdherberg beschikt maar over drie tweepersoonskamers. Er zijn wel enkele familiekamers in de jeugdherberg aanwezig.

Een kamer is een hostel is in Engeland net zo duur als in een hotel of B&B. Backpackers slapen in een hostel dan ook meestal op een slaapzaal. Een voordeel van een overnachting in een hostel of jeugdherberg is dat je gebruik kunt maken van de keuken.

In Manchester heb je gelukkig een ruime keus uit guesthouses, inns en B&B's.

B&B
Foto: Een kamer in een Brits B&B

Overnachten op een studentenkamer tijdens de vakanties.

In de zomer kun je studentenkamers huren in Manchester. Zoek op de sites van de universiteiten van Manchester om een studentenkamer te vinden. Je kunt het ook ter plekke regelen bij het VVV.

Goedkoop uit eten in Manchester

Dankzij het grote aantal hongerige studenten in Manchester is het vinden van een goedkoop restaurant niet zo moeilijk. Als je van Aziatisch eten houdt kun je naar het Chinatown van Manchester, dat ten zuiden van het centrum ligt. Hier heb je een ruime keus aan Chinese restaurants. Maar je kunt er ook terecht voor goedkope Thaise, Vietnamese en zelfs Japanse restaurants. Veel Chinese restaurants in Chinatown bieden een "All you can eat"-buffet aan. Goedkoop, veel en lekker!

Net zoals in de rest van Groot Brittannië heb je ook in Manchester een ruime keus aan Curry Restaurants. In Manchester zijn vooral veel Indiase en Pakistaanse restaurants.

Iets buiten het centrum van Manchester ligt de wijk Rusholme. Hier vind je aan de Wilmslow Road de bekende Curry Mile. In deze langgerekte straat zijn meer dan zeventig zuid Aziatische restaurants die tot ver in de ochtend open zijn.

De Curry Mile is populair bij studenten om de goedkope maaltijden en omdat het dichtbij de universiteit ligt. De Curry Mile is tot drie a vier uur 's nachts druk bezocht. Een leuke bijkomstigheid van de restaurants in Rusholme is dat je in een curry restaurant je eigen drank mee mag nemen.

Ook rond Deansgate, in het centrum van Manchester, vind je veel goedkope internationale restaurants.

En mocht je toch nog eens goedkoop een Britse maaltijd wilt proeven dan kun je naar de pub.

Meer informatie voor je vakantie in Groot-Brittannië

Goedkoop in Liverpool Edinburgh goedkoop
Low budget in Groot-Brittannië Veerboten in Groot-Brittannië
Bespaartips voor je vakantie Low budget in Londen
Hostels en jeugdherbergen Met de trein naar Engeland
Low budget in Oxford Reisstekkers voor Engeland
 
 
kaart van Groot Brittannië
 
 
zoek naar hotels
 
Hiken en kamperen
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
 

-

 
 
kaart van Groot Brittannië
 
zoek naar hotels
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact