Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Goedkoop overnachten en uiteten in Cambridge

Cambridge is een studentenstad en dus redelijk goedkoop. Veel restaurants en bars in Cambridge serveren tegen studentenprijzen. In Cambridge studeren studenten uit de hele wereld. 

Er zijn dus veel goedkope slaapplaatsen in de stad. Veel studentenkamers worden in de zomer verhuurt aan toeristen. Een goedkoop alternatief voor een hotel.

    Low budget in Cambridge
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar Azië Goedkope vlluchten naar Australië en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in > Groot-Brittannië > Cambridge
Hostels en jeugdherbergen De attracties van Cambridge Goedkoop overnachten in Engeland
Goedkoop in Cambridge
Zoek op de site
cambridge
In het centrum van Cambridge kun je op veel plaatsen een tocht met een punter boeken. Auntie's Tea Shop is het adres voor een Afternoon Tea met scones.
cambridge
Overal in Cambridge vind je leuke plaatsen waar je kunt picknicken.
cambridge uitgaan
Het Rainbow Café is een populair vegetarisch café en restaurant in Cambridge. 9a King's Parade.
(tegenover King's College).
Low budget in Cambridge
De goedkope hotels, hostels en B&B's in Cambridge

Als je op zoek bent naar een goedkope overnachting in Cambridge kun je zoeken naar één van de vele moet eens uitkijken naar de studentenkamer. Op de campus van de beroemde universiteit van Cambridge kun je in de zomer verschillende soorten accommodaties reserveren.

Van studentenkamers tot complete appartementen. De studentenkamers zijn goedkoop en comfortabel. Op de campus zijn goedkope winkels, restaurants en bars. Er is zelfs een wasserij iaanwezig.

Behalve op de campus van de universiteit kun je ook in het centrum van Cambridge studentenkamers reserveren. Er zijn individuele accommodaties en accommodaties voor groepen en gezinnen.

De B&B's, guesthouses en goedkope hotels in Cambridge.

cambridge

Overnachten in een B&B is goedkoop, je hebt er een comfortabele kamer en je krijgt een goed ontbijt. Ook kan je gastfamilie je de beste tips geven om de rest van de dag goedkoop door te komen. 

Wie het niet zo ziet zitten om bij een familie te logeren kan ook een kamer reserveren in één van de vele Guest Houses en Inns die Cambridge rijk is. Een Guest House combineert het knusse van een Bed&Breakfast en het gemak van een hotel.

cambridge hotel

Goedkoop uit eten in Cambridge

Ook in Cambridge zijn Chinese restaurants populair. Vooral vanwege de grote porties die je in deze restaurants krijgt en natuurlijk de lage prijzen. Als je een restaurant met een buffet zoekt kun je net zo vaak opscheppen als je zelf wilt. Een goedkope manier om je maag eens goed te vullen.

In een studentenstad als Cambridge heb je volop keus aan Indiase restaurants. In sommige Indiase en Pakistaanse restaurants mag je je eigen drank meenemen. Voor andere goedkope internationale gerechten kun je in Cambridge naar een Mexicaans of Thais restaurant.

In Regent Street, iets buiten het toeristische centrum van Cambridge, vind je veel goedkope restaurants en pubs. Zo zijn er in Regent Street Chinese, Indiase, Mexicaanse en Italiaanse restaurants te vinden en er zijn vestigingen van Pizza Hut, Pizza, Express, Gourmet Burger Kitchen en Zizzi. In pubs in Regent Street als The Fountain, The Castle en The Prince Regent kun je ook uitstekend eten.

cambridge restaurant

In Sussex Street en in Trinity Street vind je een vestiging van Tatties dat gespecialiseerd is in Engelse aardappel gerechten.

In de winkelcentra van Cambridge heb je een ruime keus aan fastfood restaurants. In winkelcentrum The Crafton vind je een zogenaamde Food Court met een ruime keus aan fastfood. Langs Rose Crescent kun je eten afhalen in McDonald's, Cornish Pasty Company en Gardinias.

Voor traditioneel Engels eten kun je terecht in veel pubs. Tussen de middag en aan het begin van de avond serveren steeds meer pubs goedkope gerechten. Deze gerechten zijn vaak simpel maar erg smakelijk. Veel pubs in Cambridge hebben streekgerechten op de menukaart staan.

In een stad zo vol met studenten kan het erg druk in de pub zijn als het eten goedkoper is.  Je moet er dus vroeg bij zijn wil je nog een tafeltje bemachtigen. Zo rond zessen is de beste tijd om van deze aanbiedingen in de pub gebruik te kunnen maken.

De attracties van Cambridge

Goedkope hotels, hostels en B&B's in Cambridge

Meer informatie voor je budget vakantie

Goedkoop overnachten in Engeland Goedkoop in Oxford
Low budget in Groot-Brittannië Goedkoop in Londen
Bespaartips voor je vakantie Goedkoop in Liverpool
Edinburgh goedkoop Hostels en jeugdherbergen
Met de trein naar Engeland Handige spullen voor je reis
 
 
kaart van Groot Brittannië
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
 

-

 
 
kaart van Groot Brittannië
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
Zoek op de site
 
tickets
Kaartjes voor attracties
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact