rugzaktrips vakantie

Low budget in Scheveningen.

De badplaats Scheveningen is tegen Den Haag aangebouwd. Met de tram reis je in ongeveer 15 minuten van het strand van Scheveningen naar het centrum van Den Haag.

Voor een goedkope slaapplaats kun je in Scheveningen blijven want je kunt er een bed op een slaapzaal nemen in een pension of hostel. In Scheveningen zijn ook enkele goedkope hotels.

De omgeving van Den Haag.

Den Haag

Leuke plaatsen bij Den Haag

Rustige stranden in de buurt van Den Haag.

Goedkoop overnachten in Scheveningen.

Jorplace is een soort hostel waar veel backpackers komen. De voertaal is er Engels. Het hostel ligt niet zover van het strand en het centrum van Scheveningen. Je kunt er een bed op een slaapzaal nemen maar ook een goedkoop een kamer nemen. Je moet wel je eigen handdoeken meenemen als je in Jorplace overnacht.

Hotel Empire ligt in de Keizerstraat, een winkelstraat met winkels en cafés. Het hotel ligt vlakbij het strand. Je kunt in het hotel kiezen voor een bed op een gedeelde kamer of voor een eigen kamer. Je moet echter je badkamer wel delen met andere gasten.

Overnachten in Scheveningen.

Overnachten

Leuke dingen doen in Scheveningen.

Grote publiekstrekkers in Scheveningen zijn het casino, Sea Life Scheveningen, het Circustheater, de boulevard en de vele cafés en terrasjes.

De grootste en goedkoopste attracties van Scheveningen zijn natuurlijk de zee en het strand. Zonnebaden, zwemmen en uitwaaien is gelukkig ook in Scheveningen gratis. Op de boulevard van Scheveningen, de Strandweg, worden regelmatig evenementen georganiseerd.

Parkeren is in Scheveningen overigens duur dus je kunt beter iets buiten het centrum parkeren en met de tram of lopend naar het centrum gaan.

kaartjes de attracties, dagtrips en surfles
in Den Haag en Scheveningen.

Scheveningen

Zeevissen op het strand van Scheveningen. Je kunt ook met een boot vanuit de haven van Scheveningen gaan zeevissen.

Den Haag en Scheveningen

Foto's van Den Haag
en Scheveningen

Rotterdam

Zuid-Holland

Den Haag

Omgeving Den Haag

Scheveningen

Scheveningen

Goedkoop eten in Scheveningen.

In Scheveningen kun je natuurlijk het goedkoopste eten als je je eten en drinken in een supermarkt koopt en op het strand of op de boulevard gaat picknicken. Dat is leuker dan op een terrasje zitten en zeker goedkoper.

Op de Boulevard van Scheveningen vind je veel eettenten, de menu's vind je bij de ingang van het terras dus je kunt de prijzen gemakkelijk vergelijken.

Enkele leuke restaurants in Scheveningen.

Als je in Scheveningen goedkoop wilt eten in een eetcafé kun je naar De Beren gaan op Strandweg 11 (de boulevard). De Beren is goedkoop en je krijgt je grote porties. Het eetcafé in Scheveningen is zeven dagen per week open voor lunch en diner.

Ook pizzeria La Lanterna in de Keizersstraat is goed en goedkoop. Als je een pizza of je pasta afhaalt en het in je hotel of op de boulevard opeet is het nog goedkoper.