rugzaktrips vakantie

De goedkoopste hotels in Amsterdam

In Amsterdam kun je vrij goedkoop overnachten in een hotel als je niet teveel eisen stelt aan je kamer en een badkamer wilt delen.

Het goedkoopst zijn de budgethotels met een Dormitory Room (slaapzaal). Hier deel je een kamer met anderen. Vaak kun je kiezen tussen een vrouwenkamer of een gemengde kamer.

Reserveer een budgethotel in Amsterdam.

De budgethotels van Amsterdam

Amsterdam Centrum

De budgethotels van Amsterdam

In de binnenstad van Amsterdam zijn veel goedkope hotels en hostels te vinden. Een aantal goedkope hotels in Amsterdam zijn erg basic en soms zelfs vuil. Als je een hotel in Amsterdam boekt moet je dus altijd een aantal reviews lezen om na te gaan of het hotel voldoet aan je verwachtingen.

Verwacht niet dat in ieder hotel in Amsterdam het personeel Nederlands spreekt. In het Engels kun je je echter goed redden.

Overnachten in Amsterdam.

Overnachten

De hostels van Amsterdam

Als je in Amsterdam wilt overnachten kun je overwegen om een hostel van Stayokay, de vroegere Jeugdherbergcentrale, te nemen.

Er zijn in Amsterdam drie hostels van Stayokay. Je kunt hier een bed op een slaapzaal nemen of een hele kamer boeken. De kamers in de hostels van Stayokay zijn ruim, schoon en je ontmoet er gemakkelijk mensen.

Een nadeel ten opzichte van een overnachting in een hotel is dat je in een hostel je eigen bed moet opmaken en dat je soms zelf je handdoeken mee moet nemen of huren.

Hotel in Amsterdam

Het tweesterrenhotel Hotel des Arts ligt aan het Rokin in het centrum van Amsterdam.

Hotel de Lantaerne.

Hotel de Lantaerne aan de Leidsegracht is één van de goedkoopste hotels in het centrum van Amsterdam. Als je een kamer wilt delen kun je zeer goedkoop een bed met ontbijt krijgen op een slaapzaal.

HEM Hotel Amsterdam.

Het HEM Hotel Amsterdam ligt vlakbij de RAI en is heel goedkoop. Het budget hotel is weliswaar goedkoop maar de kwaliteit van de kamers is goed.

Hotel Flipper.

Hotel Flipper is een tweesterrenhotel in de buurt van het Amstel Station in Amsterdam Zuid. De kamers zijn misschien wel klein maar wel schoon. Het hotel biedt een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Hotel Inner Amsterdam.

Hotel Inner Amsterdam ligt vlakbij het Vondelpark in de museumbuurt van Amsterdam (Oud-Zuid). Het goedkoopst is een bed op een gedeelte Dormitory Room (slaapzaal).

Amsterdam budget hotel

Het Townhouse Hotel

Het Townhouse Hotel ligt aan de Prinsengracht en is gevestigd in een monumentaal grachtenpand uit 1689. Het hotel beschikt ook over driepersoonskamers.


Kaartjes attracties Amsterdam voor attracties in Amsterdam