rugzaktrips vakantie

Goedkoop overnachten in Londen

Een hotel, Guest House of hostel buiten het centrum

Het openbaar vervoer in Londen is niet duur. Iedere 10 minuten heb je een metro en bijna alle bezienswaardigheden in het centrum zijn met de metro gemakkelijk en snel te bereiken.

Als je hotel of hostel iets verder van Westminster ligt hoef je dus geen rekening te houden met veel extra reiskosten. Het is wel belangrijk dat een hotel of hostel in de buurt van een metro station ligt zodat je niet eerst met de bus naar een metro station hoeft te rijden.

Voordelige hotels en hostels in Londen.

Premier Inn

Premier Inn is een hotelketen voor budget hotels in Engeland. Er is een in Southwark (in het centrum van Londen).

Het voordeel van een hostel in Londen

In Londen zijn een groot aantal hostels te vinden. Hostels kunnen erg basic zijn maar ze hebben als voordeel dat je een keuken kunt gebruiken. Je bespaart dus op restaurants.

In hostels in Londen is de prijs exclusief ontbijt en soms zonder handdoeken. Let erop als je de prijs van een hostel vergelijkt met die van een goedkoop hotel.

De hostels in Londen

Overnachten in Londen

Overnachten

Cromwell Crown Hotel

Het Cromwell Crown Hotel is een goedkoop maar sober hotel in het centrum van Londen. De locatie van het hotel is het belangrijkste pluspunt van het hotel. Het hotel ligt in Cromwell Road en dus op loopafstand van Harrods, de grote musea van Londen en Hyde Park.

Kings Head Guest House

Het Kings Head Guest House is een Guest House in het oosten van Londen. Kings Head Guest House ligt in de wijk Stratford en is met de Central Line vanuit het centrum van Londen gemakkelijk te bereiken.

London City Hotel

Het London City Hotel is een driesterrenhotel in Borough High Street.

Kings Head Guest House.

Het Kings Head Guest House is een Guest House in het oosten van Londen. Kings Head Guest House ligt in de wijk Stratford en is met de Central Line vanuit het centrum van Londen gemakkelijk te bereiken.

In de buurt van Kings Head Guest House vind je Green Street waar veel Indiase restaurants te vinden zijn. Uiteten gaan kan hier dus goedkoop zijn.

Goedkope hotels

Het Euro Wembley Hotel.

Het tweesterrenhotel Hotel Euro Wembley ligt vlakbij het Wembley Stadion en High Street. Het is een goedkoop hotel dat echter voor de prijs nog veel te bieden heeft. In High Street in Wembley vind je veel Indiase restaurants waar je heel goedkoop kunt eten.

Met de Bakerloo Line ben je in 30 minuten in het centrum van Londen.

Travelodge

Travelodge in de City of London

Chiswick Court Hotel – B&B

Het Chiswick Court Hotel – B&B ligt vlakbij metro station Turnham Green.

Het hotel is goed gelegen als je met de auto bent want via de M4 is het hotel gemakkelijk te bereiken. Je kunt je auto bij het hotel gemakkelijk parkeren.