Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Low budget overnachten in Genua

Vanuit Genua kun je met de veerboot naar o.a. Corsica, Sardinië en Sicilië varen. Vanuit een hotel in Genua kun je ook gemakkelijk de kust van Ligurië, de Italiaanse Rivièra , verkennen.

Je hebt in het centrum van Genua een ruime keus aan goedkope hotels, hostels, jeugdherbergen en B&B's.

    Low budget reizen naar Genua
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar Azië Goedkope vlluchten naar Australië en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in > Italië > Ligurië > Genua > Goedkoop overnachten
Gratis attracties in Genua Goedkope vakantie in Italië Goedkope vluchten naar Genua
Low budget in Genua
Zoek op de site
genua hotel
Het Standard Hotel ligt vlakbij het belangrijkste treinstation P. Principe en de veerboten zijn gemakkelijk bereikbaar.
Het oude centrum van Genua
In het oude centrum van Genua vind je kleine winkels en goedkope restaurants en hotels.
Boccacadasse
In Genova Nervi vind je dit hotel-restaurant met uitzicht.

De zee bij Genova Nervi is er een sterke branding maar tussen de rotsen zijn hier en daar plaatsen aangelegd waar je het water in kunt.

kaart van Genua
Goedkoop in Genua
Overnachten hostel of budget hotel in Genua

Genua is een mooie stad met een oud centrum en een haven. Toch is het er niet zo toeristisch als in de andere plaatsen aan de kust van Ligurië.

In Genua kun je nog goedkoop overnachten in een hotel in het centrum of bij de haven.

Als je de kust van de Italiaanse Rivièra wilt verkennen of de dorpen van Cinque Terre wilt bezoeken kun je een hotel in de buurt van treinstation Genova Brignole zoeken.

Met de trein kun je vanaf dit station snel en goedkoop langs de kust van Italië reizen.

De hostels en budget hotels in Genua

Genua oude haven
Foto: De oude haven (Porto Antico) en het middeleeuwse centrum van Genua.

Goedkoop overnachten voor studenten

Studenten die Genua bezoeken kunnen een overnachting boeken in speciale studentenhostels. De Casa dello Studente biedt simpele maar comfortabele accommodaties tegen lage prijzen.

Voor het adres van deze en andere studentenfaciliteiten kun je terecht bij het Centro Turistico Studentesco.

Adres: Via Nazionale 66, 00184 Rome, tel. 06 46791.
 
De jeugdherbergen en hostels in Genua

Jeugdherbergen en hostels bieden ook in Genua de goedkoopste slaapplaatsen aan. In de jeugdherberg van Genua kan je van éénpersoonskamers tot en met vierpersoonskamers boeken en er zijn bedden op slaapzalen. Als je wilt kun je er een ontbijt bij boeken. Voor kamers met een eigen badkamer betaal je iets meer maar het verschil is minimaal.

Een kamer in een jeugdherberg boeken is in Italië overigens alleen mogelijk als je lid bent van Hostelling International.

Rond de haven en in het oude gedeelte van Genua vind je budget hotels en hostels. Zoals in ieder hotel in Italië kun je besparen door een overnachting zonder ontbijt te nemen.

Een ontbijt in Italië stelt toch niet zoveel voor en voor hetzelfde geld eet je buiten op een terrasje veel uitgebreider.

Goedkoop een hostel in Genua.

Genua

De jeugdherberg van Genua is in een modern maar saai gebouw gevestigd. Dit in tegenstelling tot de jeugdherbergen rondom Genua. In het plaatsje Finale Ligure overnacht je in een kasteel. Finale Ligure ligt maar zo'n 70 kilometer van Genua vandaan.

Met het openbaar vervoer reis je makkelijk heen en weer tussen Finale Ligure en Genua. Ook bij het plaatsje Savona is een grote jeugdherberg. Deze jeugdherberg ligt in de heuvels die Savona omringen.

Iets verder weg ligt de jeugdherberg van Osiglia. Deze jeugdherberg ligt aan de oever van het meer Lago Osiglia. Vanuit Osiglia kun je een dagtrip naar Genua ondernemen.

Als je vooral in Genua wilt zijn en misschien de mooie kust van Ligurië wilt zien dan is een hostel of budget hotel in het centrum van Genua een goed idee. Vanuit Genua kun je met de trein en de bus goedkoop reizen.

tickets Tickets voor attracties en excursies
Genua

De campings bij Genua

De campings van Genua liggen niet al te ver weg van de stad. De meeste campings liggen in de regio's Savona en La Specia. Deze regio's liggen net als Genua in de provincie Ligurië.

Vanaf de campings langs de kust van Ligurië kun je makkelijk naar Genua reizen. Genua is vanaf  de campings rondom de stad meestal goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Ook kun je op sommige campings eenvoudige maar complete bungalows en caravans huren.

Informatie over low budget reizen in Italië
 
Genua
kaart van Genua
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
 
Zoek op de site
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
 
Reserveren
 
 
kaart van Italie
 
 
kaart van Genua
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
 
Zoek op de site
 
tickets
Kaartjes voor attracties
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact