Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Goedkoop uitgaan en overnachten in Milaan

Hotels zijn in het centrum nogal duur. Je kunt goedkoper een hotel nemen in de wijken Brera en Isola. Restaurants zijn zelden goedkoop in Milaan en uitgaan kan er aardig inhakken op je vakantiebudget.

Goedkoop eten en overnachten kun je in de buurt van het centraal station. Hieronder vind je informatie over hotels, restaurants en clubs in Milaan.

    Low budget reizen naar Milaan
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar Azië Goedkope vlluchten naar Australië en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in > Italië > Milaan
De vliegvelden bij Milaan Goedkoop overnachten in Milaan Goedkope vakantie in Italië
Goedkoop shoppen, uitgaan en overnachten in Milaan
Zoek op de site
uitgaan
Als je bij Centrale FS bent kun je hier in de Via Vitruvio goed en goedkoop eten.
In de zomervakantie is het uitverkoop in Milaan. Shoppen in Milaan
uit eten in Milaan
Hier in Chinatown kun je voor vijf euro eten. Adres: Via Paola Sarpi.
tickets
Kaartjes voor attracties
Goedkoop in Milaan
Overnachten in Milaan

In de straten rond het centraal station van Milaan vind je veel goedkope hotels. Veel hotels zijn te vinden in de wijken Brera en Isola. Het district Brera ligt dichtbij de vele winkelgalerijen en boetieks in Milaan. Een hotel in Brera is een goede uitvalsbasis als je van shoppen houdt.

Het historisch centrum (Centro Storico) van Milaan is natuurlijk ook een goede plaats om een hotel te nemen maar in het centrum zijn de hotels en hostels wel het duurst.

In de buurt van het Centraal Station kun je enkele goedkope hotels vinden.

Zo ziet Milaan eruit.
Milaan
Het centrum

Een ander populair gebied met veel hotels is Amendola Fiera. In Amendola Fiera is ook de beurs van Milaan gevestigd.

otels zijn hier snel volgeboekt als er in de stad evenementen zijn. Vooraf reserveren is dan ook aan te raden.

Als je wat verder van het centrum overnacht hoeft dat geen probleem te zijn. Het openbaar vervoer in Milaan is goed en goedkoop. Als je ervoor zorgt dat dichtbij je hotel of hostel een metrostation te vinden is kun je altijd snel naar de Piazza del Duomo in het centrum van Milaan.

De hotels en hotelaanbiedingen in Milaan

hostel

Uitgaan en uit eten in Milaan

Van 6 uur ’s avonds tot ongeveer 9 uur ’s avonds krijg je in veel bars voor zo'n 10 euro naast je drankje ook  een uitgebreid buffet met onder andere sandwiches, pastas en vlees- en visgerechten.

De restaurants in Milaan zijn niet goedkoop. Om toch lekker en niet al te duur te eten bezoeken veel mensen bars en clubs tijdens het happy hour (vanaf 18:00 uur) voor het buffet dat je krijgt bij je drankje. Toch zijn er wel goedkope restaurants in Milaan te vinden.

1. Vlakbij het centraal station vind je bijvoorbeeld het zelfbedieningsrestaurant Planeta Luna in de Via Vitruvio. Hier kun je goedkoop eten, het eten is er lekker, het is er schoon en iedereen is er vriendelijk.
uitgaan
Foto: Tussen 18:00 en 21:00 uur is het ook in de cafés bij metrostation Moscwa happy hour.
2. Vlakbij metrostation Porta Venezia kun je goedkoop eten in de Via Allessandro Tadino en haar zijstraten. Er zijn hier ook twee goede maar goedkope Indiase restaurants.
3. Ongeveer 100 meter van de Duoma is de straat Via Santa Radegonda. Hier zie je in de zomer veel toeristen op de stoep een pizza te eten van Pizzaria Luigi..
4. Milaan heeft een eigen Chinatown. Eigenlijk is het vooral de straat Via Paola Sarpi waar je veel Chinese winkels en restaurants vindt. Hier kun je goedkoop eten.
5. Ook in de vele straten rond de Via Paola Sarpi kun je wel een goedkoop restaurant vinden.
Het openbaar vervoer van Milaan Shoppen in Milaan
uitgaan en shoppen
Foto: Chinatown.

Wellicht de goedkoopste hapjes vind je op de markten in Milaan. Zo zijn er in Milaan de markten Fiera di Senigallia, Mercato di Viale Papiniano en Via Fiori Chiari. Naast eten kun je hier ook kleding en antiek kopen.

Hoe ziet Milaan eruit?

Piazza del Duomo
Piazza del Duomo
Castello Sforzesco
Castello Sforzesco
winkelen in Milaan
Shoppen

Dagtrips vanuit Milaan

Como en het Comomeer ( 1 uur met de auto of de trein) Torino (Turijn) 1,5 uur met de auto en de trein.
Genua (1,5 uur met de trein en de auto) Het Garda Meer, het Meer van Lugano en het Lago Maggiore zijn binnen twee uur te bereiken.
Ideeën voor trips vanuit Milaan

Informatie voor je vakantie in Italië

 
 
kaart van Italie
 
 
zoek naar campings
 
 
Hiken en kamperen
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
 
Reserveren

Reserveren

 
 
kaart van Italie
 
 
Comomeer en Milaan
 
zoek naar campings
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact