rugzaktrips vakantie

Goedkoop overnachten in Bremen

Op loopafstand van het centrum van Bremen kun je goedkoop overnachten. Er zijn hier een aantal hostels en goedkope hotels te vinden.

Ook kun je overnachten op een camping in de buurt van Bremen.

Bremen

Goedkope budget hotels en hostels in Bremen

In en rond het centrum van Bremen zijn enkele goedkope budget hotels waar je voor rond de dertig euro per persoon in een tweepersoonskamer kunt overnachten.

Enkele goede en goedkope hotels in Bremen zijn het appartementenhotel Bremer Apartmenthotel Superior, Montana Hotel Bremen, City Hotel Bremen en het hotel Schlafcompany.

De budget hotels en hostels in Bremen

Overnachten in Bremen.

Overnachten

Een bekend hostel in Bremen

Een bekend hostel in Bremen is het Gasthaus Backpackers Hostel. Dit hostel bevindt zich op 5 minuten lopen van het belangrijkste treinstation van Bremen.

het oude centrum en veel bezienswaardigheden liggen op loopafstand van het hostel. Het hostel biedt zowel goedkope tweepersoons-, driepersoons- en vierpersoonskamers.

Uiteraard kun je in dit hostel de keuken gebruiken om te koken. In het Gasthaus Backpackers Hostel kun je voordelig je kleren wassen. Als je met de fiets bent kun je die stallen in de afgesloten fietsenstalling.

De hostels en kamers bij particulieren in Bremen

Bremen

Het hostel Townside

Ook het hostel Townside is een goede keuze als je een goedkope plaats om te overnachten zoekt. Behalve verschillende tweepersoonskamers biedt het hostel ook een compleet ingericht appartement aan. Ideaal voor een gezin of kleine groep.

In de ochtend kun je in dit hostel onbeperkt thee en koffie drinken. Voor fietsers is er een afgesloten ruimte om een fiets te stallen.

Reisartikelen

Meer over hostel Townside

Behalve tweepersoonskamers kun je in dit hostel ook kamers voor grotere groepen reserveren. Er zijn slaapzalen voor alleen vrouwen aanwezig.

Uiteraard kun je ook in dit hostel gebruik maken van de keuken, er is een wasmachine en een droger beschikbaar en een overnachting is inclusief ontbijt.

Reserveer een kamer in Hostel Townside

Bremen

De jeugdherberg van Bremen

De jeugdherberg van Bremen is mooi gelegen aan de rivier Weser. Het historische stadscentrum ligt maar op een paar honderd meter afstand. En vanaf het centraal treinstation ben je in 20 minuten bij de jeugdherberg.

Het modern vorm gegeven gebouw biedt plaats aan ruim 200 personen. Er zijn tweepersoonskamers, vierpersoonskamers en zespersoonskamers. Voor het gebouw ligt een antiek stoomschip van de jeugdherberg waar ook slaapplaatsen zijn.

In tegenstelling tot veel hostels en jeugdherbergen elders beschikt iedere kamer in deze jeugdherberg over een eigen badkamer. Ontbijt is bij de prijs van een overnachting inbegrepen.

Overnachten op een camping bij Bremen.

In de directe omgeving van Bremen zijn verschillende campings. Het dichtst bij de stad ligt camping Am Stadwaldsee. Hier kun je met tent, caravan of kampeerwagen overnachten. De camping verhuurt geen bungalows maar er zijn wel een paar tenten die je kunt huren.

De camping is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, per fiets en zelfs per kano of kajak.

De campings bij Bremen

Campings bij Bremen.

Op camping Zum Hachetal kun je kamperen maar er zijn ook enkele simpele vakantiebungalows en stacaravans die je goedkoop voor een nacht kunt huren.

De camping ligt vlakbij het Duitse plaatsje Syke, op zo'n 15 kilometer van Bremen.

De campings bij Bremen