rugzaktrips vakantie

Goedkoop overnachten in Cordoba.

In Cordoba vind je een ruim aanbod van goedkope hostels, pensions en budget hotels in het centrum. Met een hotel in het centrum zit je overal dichtbij en hoef je niet veel met het openbaar vervoer door de stad te reizen.

Ook goedkope hotels en hostels in Cordoba zijn vaak nog verrassend comfortabel.

Het plein Plaza de las Tendillas

Spanje

De hotels, hostels en pensions in Cordoba.

In Cordoba vind je een groot aantal hostels, budget hotels en pensions. Veel hostels, goedkope hotels en pensions zijn in het centrum van Cordoba gevestigd dus je bespaart op het openbaar vervoer als je de vele bezienswaardigheden van Cordoba wilt zien. Rond de hostels vind je meestal enkele goedkope eethuizen en restaurants.

Overnachten in Cordoba.

Overnachten

Let hier op als je een accommodatie zoekt.

In de zomer is het in Cordoba heet en is een airconditioning op de kamer geen overbodige luxe. Tegenwoordig beschikken veel maar nog niet alle hostels en pensions over airco.

Bij een overnachting in sommige hotels, hostels en pensions is het ontbijt bij de prijs inbegrepen. Maar dat is niet overal zo. Hou daar dus rekening mee als je de prijzen van de accommodaties vergelijkt.

In pensions heeft niet iedere kamer een eigen badkamer.

De hotels en appartementen in Cordoba.

Cordoba

De campings bij Cordoba.

Kamperen is natuurlijk ook in Cordoba een goedkope manier van overnachten. In de buurt van Cordoba is kamperen erg goedkoop. Een camping bij Cordoba kost vele malen minder dan een camping aan één van de populaire Spaanse stranden.

De meeste campings zijn vanuit Cordoba met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Campings in Spanje.

Kaart van Spanje

Spanje

De vakantiehuizen bij Cordoba.

Als je met een groep op vakantie bent en een voordelige en romantische accommodatie zoekt kun je een zogenaamde Casa Rural (vakantiehuis) buiten Cordoba huren.

Het verhuren van appartementen als vakantie accommodatie wordt steeds populairder in Cordoba. Een voordeel van een appartement of vakantiewoning is dat je kunt koken in je eigen keuken. Je bespaart dan iedere dag de kosten van een maaltijd in een restaurant.

attracties Cordoba

Overnachten in het historische centrum van Cordoba.

Cordoba heeft een heel groot historisch centrum. Het is één van de grootste historische binnensteden van Europa en staat als geheel op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

In het historische centrum zijn kleine kronkelende straatjes. Hier kun je overnachten in pensions en goedkope hotels.

Ook de voormalige joodse wijk is een goede plaats voor een overnachting. De hotels en vakantieappartementen zijn hier luxer en duurder.

De attracties in het centrum van Cordoba.

Leuke bestemmingen