Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Goedkope restaurants in New Delhi

In Delhi vind je restaurants uit alle delen van India en ook zijn er steeds meer buitenlandse restaurants en fastfood ketens te vinden. Als je nieuw bent in Delhi kun je het beste in New Delhi eten.

In Connaught Place (CP), in Old Delhi en in Karol Bagh zijn veel goede en goedkope restaurants en eethuisjes.

Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Low budget reizen in India
Reizen > Reizen in India > New Delhi en Old Delhi > Restaurants in Delhi
Eten en drinken in Old Delhi en New Delhi
Zoek op de site
Karim
Restaurant Karim's in Old Delhi.
IJs in Delhi
IJs eten in India doe je niet bij een kraampje.
Raffles  Delhi
Raffles in Karol Bagh is een restaurant voor jongeren en families. Goedkoop en redelijk schoon.
India
Vers fruit kopen bij een stalletje. Eet alleen fruit met een schil.
fastfood in Delhi
Overal in Delhi zijn dit soort luxe malls verschenen. Deze malls zijn te vergelijken met winkelcentra in de VS. Fastfood is goed maar niet zo goedkoop. Foto: de mall "City Walk" in de wijk Saket.
Restaurant in een Mall in Delhi
Rondreizen in India
Hiken en kamperen
tickets
Kaartjes voor attracties
Restaurants in Delhi
Restaurants in New Delhi

In New Delhi kun je gemakkelijk een goed maar goedkoop restaurant vinden als je weet waar je naartoe moet. De prijzen kunnen variëren en in New Delhi is een restaurant duurder dan buiten Delhi. Toch is een maaltijd nog steeds goedkoper dan in Nederland of België.

Let wel op waar je eet. Als je maar een paar weken vakantie hebt wil je waarschijnlijk niet in een klein, donker maar goedkoop eethuisje in Old Delhi eten. Je vindt veel goede en goedkope restaurants in Connaught Place en rond Karol Bagh.

fast food in  Delhi
Foto: Een zelfbedieningsrestaurant in winkelcentrum "City Walk" in de wijk Saket.

In New Delhi kun je restaurants vinden uit alle staten van India. De Zuid-Indiase en Rajastaanse restaurants zijn vegetarisch. De Zuid-Indiase restaurants zijn in Delhi erg populair en het eten is er lekker, gezond en goedkoop.

Restaurants met een Noord Indiase keuken hebben wel vlees (kip, lam en schaap) op het menu staan. De meeste Indiase restaurants hebben ook een Chinese kaart. Chinees eten in India is anders dan in Nederland maar erg lekker en goedkoop.

McDonald's en varianten erop vind je overal, dus ook in Delhi. Uiteraard kun je in India alleen hamburgers van lam, schaap of kip kopen. Ook zijn er meer vegetarische mogelijkheden dan elders.

Met de toenemende welvaart van de middenklasse komen er ook steeds meer restaurants met een buitenlandse keuken. Natuurlijk vind je al tientallen jaren Chinese restaurants in India maar tegenwoordig kom je ook veel Italiaanse restaurants en vestigingen van Pizza Hut tegen.

Mac donalds Delhi
Foto: De McDonald's in Karol Bagh

Old Delhi

Als je goedkoop wilt overnachten en eten in Delhi dan ga je naar Old Delhi. Dit is de moslimwijk van Delhi. Alles is goedkoop maar je krijgt wel de kwaliteit die bij de rekening past. Verwacht dus niet om voor een paar euro in een goed restaurant te eten. Dat is ook in India al lang niet meer zo. Ook niet in Old Delhi.

Restaurant Karim's in Old Delhi is geroemd in de Lonely Planet en vele andere internationale kranten. Hier eten is een belevenis. Goedkoop, schoon en lekker.

Nirula's

Nirula's is een keten van restaurants en fastfood door heel India. Met name de restaurants zijn schoon en goedkoop. Het eten is er betrouwbaar en je kunt er als toerist zelfs ijs eten zonder maagproblemen krijgen. Als je wilt zou je hier zelfs de ijsblokjes kunnen proberen.

Je kunt in Nirula's Noord-Indiaas, Zuid-Indiaas en Italiaans eten. Nirula's is populair bij Indiase jongeren. Op Connaught Place is een fastfood restaurant van Nirula's

gevestigd waar je goed kunt eten. Het schepijs en de ijsblokjes zijn gemaakt van mineraalwater en je kunt het ook als toerist eten.

Restaurant Shudh naast het Swati DeLuxe hotel

Restaurant Shudh is een aanrader. Het is een vegetarisch restaurant in Karol Bagh met verschillende keukens. Je kunt er Chinees, Noord-Indiaas, Zuid-Indiaas, Italiaans en fastfood eten. Je gaat naar een keuken en bestelt wat je wilt. Als het eten klaar is haal je het op. Je kunt zien dat de keukens schoon zijn.

Sudh is ideaal als je lichaam moet bijkomen van een lange rondreis. In de ochtend kun je hier ook goed ontbijten. Naast Sudh ligt budget hotel Swati DeLuxe van dezelfde eigenaar.

Adres restaurant Sudh: 17 - A / 32, Gurudwara Road, W.E.A. Karol Bagh, New Delhi

restaurant Plaza
Foto: Bioscoop op Connaught Place
Informatie over rondreizen in India
 
 
India
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
Reserveren
 
 
India
 
 
Rajasthan
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
 
Zoek op de site
 
tickets
Kaartjes voor attracties
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact