rugzaktrips vakantie

De hotels in New Delhi en Old Delhi.

In Delhi kun je heel goedkope hotels vinden en er zijn hele dure vijfsterrenhotels. De meest goedkope hotels zijn in Old Delhi. In New Delhi zijn veel luxueuze vijfsterrenhotels. De prijs per hotelkamer is hier wel hoog maar je wordt wel behandeld als een Maharadja.

Dit zijn de meest populaire wijken in Delhi om als toerist te overnachten.

Lodi Gardens.

Noord-Amerika

In Lodi Gardens in New Delhi zijn veel bouwwerken uit de Lodi dynastie.

De hotels in Delhi.

Delhi bestaat uit New Delhi en Old Delhi. In New Delhi vind je naast budget hotels ook vijfsterren hotels. Deze hotels zijn bijna paleizen. Een kamer in een dergelijk luxe hotel in New Delhi kost echter honderden euro's. De klanten in deze hotels komen vooral uit de opkomende Indiase middenklasse. Voor toeristen zijn deze hotels vaak te duur.

Old Delhi ligt naast New Delhi en wordt gekenmerkt door drukke straten en zijstraatjes, kleine winkels en stalletjes, goedkope hotels, rommelige pensions en kleine eethuizen.

De hotels en Guest Houses in Delhi.

Overnachten in Delhi.

Overnachten

Overnachten in de buurt van Connaught Place.

Connaught Place is het centrum van New Delhi. In Connaught Place vind je internationale en Indiase restaurants, reisbureaus en de betere winkels. Een hotel in de buurt van Connaught Place scheelt je veel reistijd.

De wijk Paharganj ligt vlakbij Connaught Place en het station van New Delhi. Door de ligging van Paharganj en de lage prijzen van de hotels en restaurants is deze buurt populair bij backpackers.

Enkele redelijke budget hotels in Paharganj zijn Hotel Relax, Hotel Mohan International New Delhi, Hotel Ashiana en Hotel Pallvi Palace.

De hotels van Connaught Place.

De attracties in Connaught Place.

De hotels in Old Delhi.

In Old Delhi kun je nog hele goedkope hotels vinden. Je betaalt weinig en je krijgt daarvoor ook weinig terug.

Hele goedkope hotels in Old Delhi hebben nog een hurktoilet en geen wc-papier. WC-papier kun je wel kopen in een drogisterij.

Als je een schone hotelkamer verwacht met de basisfaciliteiten en een goede service dan zul je daarvoor moeten betalen. Ook in India krijg je weinig onder de kostprijs.

De hotels en Guest Houses van Old Delhi.

Ons favoriete hotel in Delhi

Ons favoriete hotel in New Delhi met kamers van rond de honderd euro is het Metropolitan Hotel & Spa. Het is een vijfsterrenhotel vlakbij Connaught Place. Het hotel heeft ruime en schone kamers en het personeel is heel vriendelijk.

Het hotel heeft een goed restaurant waar je ook uitgebreid kunt ontbijten.

Het hotel is zo goed dat we er tweeënhalve week zijn gebleven. Twee weken meer dan gepland.

Boek een kamer in het Metropolitan Hotel.

New Delhi hotel

Dit is de lobby van het Metropolitan Hotel.

De hotels in de buurt van Karol Bagh.

Karol Bagh is een drukke markt bij het centrum van New Delhi. In de vele zijstraten vind je veel goedkope hotels. Karol Bagh is druk maar het is een veilige buurt waar je ook veel goedkope restaurants kunt vinden. Vanuit Karol Bagh is Connaught Place gemakkelijk te bereiken.

Onze favoriete budget hotels in Karol Bagh zijn Hotel Swati en Hotel Swati Deluxe. Er zijn in Karol Bagh goedkopere hotels te vinden maar de kamers van de Swati Hotels zijn schoon en je kunt in de buurt lekker eten.

De hotels in de buurt van Karol Bagh.

De winkels van Karol Bagh.

Overnachten in het centrum van Delhi.

hotel Paharganj

In de wijk Paharganj is altijd veel te zien.