Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Uitgaan in Newquay, Cornwell

De Britse badplaats Newquay is in de zomer een echt jongeren vakantieparadijs. Hier kun je feesten tot vroeg in de ochtend.

Wie van de stranden én van zijn rust wil genieten kan beter een paar kilometer verderop een hotel of hostel zoeken.

    Goedkoop in Cornwell
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar Azië Goedkope vlluchten naar Australië en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in > Groot-Brittannië > Cornwell > Newquay > Uitgaan in Newquay
Het Coast Path bij Newquay Goedkoop overnachten in Newquay Budget in Londen
Goedkoop in Newquay, Cornwell
Low budget uitgaan in Newquay, Cornwell
Uitgaan in Newquay

Newquay is een populaire vakantiebestemming onder Britse jongeren. Wie niet naar de Spaanse Costa’s kan, gaat naar Newquay.

Newquay is in Engeland een populaire plaats voor vrijgezellenfeesten en je zult de groepen in de vele bars en discotheken wel tegenkomen. Ook de vele surfers die op de hoge golven van Newquay zijn afgekomen gaan 's avonds feesten in Newquay. Er is dan ook aan bars, goedkope restaurants en discotheken geen gebrek.

De badplaats zelf is niet groot. Alles ligt dus binnen loopafstand of zelfs kruipafstand.

Tussen de bars in Newquay vind je niet veel prijsverschillen. De harde concurrentieslag om de feestvierende jongeren houden de prijzen goed in de hand. Het maakt dan ook weinig uit of je aan het strand of in het centrum van Newquay je drankje bestelt.

Uitgaan wordt wel een stuk duurder als je ook één van de discotheken wilt bezoeken.

cornwell Newquay engeland

De duurste discotheken zijn die aan het strand én die het langst openblijven. Ook disco's die adverteren met bekende radio deejays zijn vaak niet de goedkoopste clubs.

Wie niet teveel wil uitgeven aan een avondje stappen kan dan ook het best gewoon in één van de bars blijven hangen. De meeste bars zijn goed uitgerust om te dansen.

De festivals in Newquay

Surfen is in Newquay een belangrijke attractie. Overal zijn surfwinkels en een surfplank huren is niet moeilijk. Er worden dan ook veel surf competities in Newquay gehouden.

Het Boardmasters Festival is een jaarlijks evenement in Newquay. Tijdens het festival zijn er surf - en skateboard wedstrijden en is er treden tijdens het evenement in de stad veel bands op. Tijdens het Boardmasters Festival is het in Newquay een groot feest.

Een ander evenement in Newquay is het "Run to the Sun" evenement. Dit evenement voor klassieke Volkswagens vindt iedere laatste weekend in Mei plaats in het Trevelgue Holiday Park.

cornwell Newquay engeland

De campings in Newquay

Campings kunnen een goed alternatief zijn voor een hotel in Newquay zijn. Veel campings verhuren tegenwoordig ook stacaravans en soms zelfs bungalows.

Campings met deze faciliteiten heten Holiday Parcs. Check van tevoren wel goed de bereikbaarheid als je niet over een auto bezit.

Voor een compleet overzicht van de campings in en rond Newquay kan je terecht op de website van de VVV van Cornwell.

De hostels en hotels van Newquay

cornwell Newquay engeland
Informatie voor je budget vakantie in Cornwell
Low budget in Groot-Brittannië Overnachten in Engeland
Bespaartips voor je vakantie Budget in Londen
Hadrian's Wall Path. Veerboten van en naar Engeland
Hostels en jeugdherbergen Hotels en hostels in Newquay
 
 
kaart van Groot Brittannië
 
 
zoek naar hotels
 
Hiken en kamperen
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
 
Reserveren
 
 
Dagtrips Londen
 
 
zoek naar hotels
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact