rugzaktrips vakantie

Uitgaan in Newquay, Cornwell.

De Britse badplaats Newquay is in de zomer een echt jongeren vakantieparadijs. Hier kun je feesten tot vroeg in de ochtend.

Wie van de stranden én van zijn rust wil genieten kan beter een paar kilometer verderop een hotel of hostel zoeken.

Uitgaan in Newquay.

Newquay is een populaire vakantiebestemming onder Britse jongeren. Wie niet naar de Spaanse Costa’s kan, gaat naar Newquay.

Newquay is in Engeland een populaire plaats voor vrijgezellenfeesten en je zult de groepen in de vele bars en discotheken wel tegenkomen. Ook de vele surfers die op de hoge golven van Newquay zijn afgekomen gaan 's avonds feesten in Newquay. Er is dan ook aan bars, goedkope restaurants en nightclubs geen gebrek.

Overnachten in Newquay.

overnachten

De clubs en bars.

Tussen de bars in Newquay vind je niet veel prijsverschillen. De harde concurrentieslag om de feestvierende jongeren houden de prijzen goed in de hand. Het maakt dan ook weinig uit of je aan het strand of in het centrum van Newquay je drankje bestelt.

Uitgaan wordt wel een stuk duurder als je ook één van de clubs wilt bezoeken.

De duurste nightclubs zijn die aan het strand én die het langst openblijven. Ook clubs die adverteren met bekende deejays zijn vaak niet de goedkoopste clubs.

Als je niet teveel wilt uitgeven aan een avondje stappen kun je dan ook het beste in één van de bars blijven hangen. De meeste bars zijn goed uitgerust om te dansen.

Het Boardmasters Festival in Newquay.

Surfen is in Newquay een belangrijke attractie. Overal zijn surfwinkels en een surfplank huren is niet moeilijk. Er worden dan ook veel surf competities in Newquay gehouden.

Het Boardmasters Festival is een jaarlijks evenement in Newquay. Tijdens het festival zijn er surf - en skateboard wedstrijden en is er treden tijdens het evenement in de stad veel bands op. Tijdens het Boardmasters Festival is het in Newquay een groot feest.

Newquay

Vakantie in Engeland.

Engeland
Surf Cornwell

De campings in Newquay.

Campings kunnen een goed alternatief zijn voor een hotel in Newquay zijn. Veel campings verhuren tegenwoordig ook stacaravans en soms zelfs bungalows.

Campings met deze faciliteiten heten Holiday Parcs. Check van tevoren wel goed de bereikbaarheid als je niet over een auto bezit.

  • Porth Beach Holiday Park
  • Hendra Holiday Park
  • Quarryfield Caravan Park
  • Trevella Caravan & Camping Park
  • Gwinear Camping
  • The View at Watergate Bay

De campings van Newquay.