Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Overnachten in Toronto

Toronto is geen dure stad en je kunt er goed uitgaan en shoppen. Goedkoop eten en overnachten kun je in buurten als Kensington Market, Chinatown, Little India, Korea Town en Greek Town.

In deze buurten vind je ook de goedkope hotels, pensions en hostels van de stad.

    Low budget reizen in Canada.
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
         
Reizen > Amerika > Budget Toronto
Goedkoop overnachten in Toronto Downtown Toronto De Toronto Islands
Goedkope hotels en hostels in Toronto   Goedkope budgethotels, jeugdherbergen en  hostels in Noord-Amerika en Latijns-Amerika
Zoek op de site
Hop on hop off op Dunda's Square
Hop On Hop Off op Dundas Square Downtown Toronto.
Yonge Street
Yonge Street is een straat vol wolkenkrabbers en winkels.
Downtown Toronto
Uitgaan op Dundas Square
Uitgaan in Dowtown Toronto. Dundas Square
Kaart van New York
Low budget in Toronto
Toronto in Canada

Het typische van Toronto is het internationale karakter van de stad, de diversiteit van de inwoners en één van de laagste misdaadcijfers van Noord-Amerika.

Meer dan veertig procent van de inwoners van Toronto komt van elders. Dit heeft de stad veel goed gedaan en de vele culturen zijn tegenwoordig één van de attracties van Toronto.

In Toronto zijn een deel van de immigranten in dezelfde buurten terecht gekomen en nu vind je er dus buurten als Chinatown Toronto, Gerrard India Bazaar, Korea Town, Portugal Village en Greek Town.

Dit zijn leuke wijken om in rond te dwalen en er zijn veel goede en goedkope restaurants, bars en internationale winkels te vinden.

Ga maar eens goedkoop multicultureel eten in de hippe wijk Kensington Market in Toronto.

Toronto
Foto: Bij Toronto liggen een aantal kleine eilanden waar je een prachtig uitzicht op de skyline van Toronto hebt.

Goedkoop overnachten in Toronto

Toronto is geen dure stad en als je even zoekt vind je al snel een goedkoop hotel of hostel.

In Downtown Toronto, in de buurt van Yonge-Dundas Square en het Entertainment District en het Financial District, staan veel luxe hotels. Handig want je bent hier dichtbij de belangrijkste attracties van Toronto.

Als je echter een goedkoop hotel of hostel zoekt dan zul je die waarschijnlijk vinden in of rond Dundas Street in de omgeving van Chinatown.

Ook de andere multiculturele wijken zijn leuke plaatsen om te overnachten. Dat heeft ook voordelen want je kunt in deze wijken vaak goedkoop eten.

In Downtown Toronto zijn enkele hostels waar je goedkoop een bed op een slaapzaal of een goedkope tweepersoonskamer kunt krijgen.

Goedkope hotels en hostels in Toronto

Toronto India Bazaar
Foto: In Gerrard Street vind je Little India, hier Gerrard India Bazaar genoemd. In de restaurants in deze buurt kun je lekker en goedkoop eten.

Zomers en winters in Toronto

In de winter is het nogal koud in Toronto. Een temperatuur van -15 °C is niet zeldzaam. In de zomer is het echter warm in Toronto, zo rond de 26 °C.

Men is in Toronto in de zomer dan ook graag buiten. Overal zie je in de zomer volle terrasjes en de eilandjes in het Ontariomeer bij Toronto trekken veel recreanten die hier komen zwemmen, wandelen en fietsen.

Ook zijn er op het Yonge-Dundas Square, het centrale plein Downtown op de kruising van Dundas Street en Yonge Street, veel evenementen. Ieder weekend is er in de zomer wel een evenement op het plein.

De attracties van Toronto

De Toronto Islands De hippe wijk Kensington Market
Downtown Toronto Goedkoop uit eten in Toronto
Chinatown Toronto Niagara Falls in Canada

Reizen vanuit Toronto

Met de Greyhound vanuit Toronto Treinreizen door Canada
Het vliegveld van Toronto De veerboten vanuit Toronto naar de eilanden
Openbaar vervoer in Toronto Bussen en treinen vanuit Toronto
Bagage veilig meenemen Tips voor je handbagage
Uitgaan in Toronto
Foto: Luxe uitgaan in Toronto op een dakterras in de buurt van Yorkville Place

Informatie over goedkoop reizen in Canada

 
 
Toronto
 
 
Kaart van New York
 
 
zoek naar hotels
 
Zoek op de site
 
 
Reserveren
 
 
Toronto
 
 
Kaart van New York
 
zoek naar hotels
 
Hiken en kamperen
 
Zoek op de site
 
 
tickets
Kaartjes voor attracties
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Edufield. All rights reserved.