Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Goedkoop in Philadelphia

Philadelphia is de grootste stad van de staat Pennsylvania. Philadelphia is eenvoudig te bereiken vanaf New York met de trein. In anderhalf uur rij je van Pen Station in Manhattan naar het centrum van Philadelphia.

Voor een goedkoop hotel in het centrum van Philadelphia zul je even moeten zoeken.

    Low budget reizen in de VS
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
         
Reizen > Amerika > Goedkoop Philadelphia
Gratis attracties in Philadelphia Goedkoop overnachten in Philadelphia Bezienswaardigheden in Philadelphia
Goedkoop in Philadelphia, Pennsylvania. Goedkope budgethotels, jeugdherbergen en  hostels in Noord-Amerika en Latijns-Amerika
Low budget in Philadelphia
Goedkoop overnachten in Philadelphia

Hotels zijn in Philadelphia iets duurder dan in New York en het valt dan ook niet altijd mee om een goedkoop hotel te vinden. In South Bank Street, in het centrum van Philadelphia, vind je het hostel "Apple Hostels of Philadelphia". Hier kun je heel goedkoop overnachten op een slaapzaal krijgen.

Ook hotel Microtel Inn & Suites Philadelphia Airport en het Society Hill Hotel in Chestnut Street bieden kamers aan voor onder de €90,-

Goedkope hotels en hostels in Philadelphia

Philadelphia

Goedkoop uitgaan en uit eten in Philadelphia

In het centrum van Philadelphia kun je wel goedkope restaurantjes te vinden. Een goedkope plaats om te gaan eten is South Street voornamelijk tussen 5th en 7th Street.

Ook rond de 2nd Street vind je bij South Street veel restaurants. In de Little Italy van Philadelphia is ook de mogelijkheid om goedkoop Italiaans te eten. Little Italy vind je in Zuid Philadelphia. Ook in Pine Street vind je verschillende goedkope restaurants en eethuizen.

Op de hoek van 12th & Arch Street vind je de Reading Terminal Market. Op de Reading Terminal Market wordt alleen maar biologische producten verkocht. Hier zijn ook verschillende betaalbare restaurants te vinden.

In de maanden juni en juli wordt er jaarlijks de Philadelphia Orchestra Series georganiseerd in het Fairmount Park. Voor maar $ 15 heb je al een ticket voor het openluchtconcert.

Philadelphia

Shoppen in Philadelphia

De duurdere mode vind je in Philadelphia bij Rittenhouse Row. Hier rond de hoek van 18th Street en Walnut Street vind je haute couture boutiques, vestigingen van de grote modeketens, specialiteitenwinkels en trendy restaurants en cafés.

Bij 9th Street tussen Wahrton en Christians Street vind je een Italian Market te vinden. Hier zijn veel goedkope winkels te vinden.

De belangrijkste winkelstraat van Philadelphia is Walnut Street tussen 18th Street en Broad Street.

Op de hoek van 17th en Chestnut Street is de winkel Daffy’s te vinden. Bij Daffy’s is dure kleding te vinden voor een lage prijs.

South Street is tussen Front Street en 7th Street een gezellige straat met veel kledingwinkels, trendy en minder trendy winkels, leuke bars en vooral veel eetgelegenheden. De hoogtij dagen waren voor South Street de 80er jaren en sindsdien glijdt het langzaam af. Toch is South Street nog steeds een belangrijke attractie van Philadelphia.

Philadelphia

Het historisch centrum van Philadelphia

De bezienswaardigheden in Philadelphia liggen allemaal op loopafstand. Het historisch centrum vind je tussen Chestnut Street en Walnut Street en 2nd street en 6th street.

Enkele bezienswaardigheden in Philadelphia zijn het Independence National Historical Park, Elfreth’s Alley, dit is de oudste woonstraat van Amerika (uit 1703) en de Independece Hall.

Informatie over reizen door de VS en Canada
 
 
Oost VS
 
 
zoek naar hotels
 
Zoek op de site
 
 
Reserveren

Reserveren

 
 
Oost VS
 
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact