Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Low budget vakantie in Finland

Als je van een actieve vakantie houdt met hiken, kamperen, kanovaren en je slaapt in bijvoorbeeld trekkershutten op campings, dan kan een vakantie in Finland toch nog redelijk goedkoop zijn.

In de zomer heb je de duizenden meren, de mooie archipel bij Helsinki en de toendra in het noorden waar je in rond kunt reizen.

    Low budget reizen.
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
     
Reizen > Low budget in > Finland
  Reizen in Finland Budgethotels en hostels in Finland
Low budget in Finland Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Goedkoop reizen in Finland
Finland

Finland is dunbevolkt dus er is volop ruimte. De eilandengroep Aland in het Zuidwesten van Finland is autonoom. In het noorden vind je de toendra van Lapland. De meeste toeristen komen voor het prachtige merengebied.

Aanraders zijn de archipel van Helsinki, Helsinki, het merengebied en het gebied boven de poolcirkel.

De hotels, budgethotels, pensions en hostels in Finland

De meeste hotels in Finland zijn aan de prijzige kant. Er zijn kleine familiehotels te vinden die veel goedkoper dan een standaard hotel zijn. Overal kun je een dergelijk 'Gasthaus' vinden. Als de studenten van juni tot september naar huis zijn, worden de studentenhuizen ingezet als budgethotels.

Verder zijn er rond de meren in Finland blokhutten, boerderijen en vakantiehuizen te huur.

Pensions, jeugdherbergen, kamers en hostels.

Budgethotels en hotels in Finland

Kamperen in Finland

De meeste campings in Finland liggen aan de oevers van de '1000 meren'. Het zijn meer trekkerscampings dan luxe campings'. Op iedere camping zijn ook trekkershutten te huur.

wildpark Finland Door het klimaat is het kampeerseizoen erg kort. Voor juni en na augustus zijn de meeste campings gesloten.

Vrij kamperen op particulier terrein is alleen toegestaan na toestemming van de eigenaar. Net zoals in Zweden en Noorwegen is het in Finland in veel gebieden ook toegestaan om vrij te kamperen.

Vervoer naar Finland

Vliegtickets naar Finland zijn meestal niet goedkoop. Als je op tijd boekt en de prijzen vergelijkt dan zijn er toch wel goedkope vluchten te vinden.

Vanuit verschillende plaatsen in Denemarken en ook vanuit Tallinn in Estland vertrekken veerboten naar Helsinki. Een retour Heslinki - Talinn kost ongeveer 100 euro.

Een combinatie van vliegen naar Tallinn en dan met de veerboot naar Helsinki is soms een goedkopere route om Helsinki te bereiken.

Veerboten Helsinki - Tallinn
Goedkope vliegtickets vinden naar Helsinki
Vervoer van het vliegveld naar je hotel.
Reizen met het openbaar vervoer door Finland
openbaar vervoer in Finland

Het openbaar vervoer in Finland is ťťn van de goedkoopste in Europa. Het land is met het openbaar vervoer goed te bereizen.

De bus is in Finland de meest gebruikte vorm van openbaar vervoer. In het hoge noorden rijdt er zelfs geen trein. Het openbaar vervoer van Finland is snel, comfortabel en effectief. Er zijn veel mogelijkheden tot korting.

Hier vind je informatie over het openbaar vervoer in Finland via de bus en met de trein.

Leuke dingen doen in Finland

> De plaats Rovaniemi ligt in Lapland op de Poolcirkel. Vanuit Rovaniemi kun je deelnemen aan sneeuwsafari's op een sneeuwscooter of een hondenslee.
> Het Nuuksio National Park ligt aan de rand van Helsinki. Het is een prachtig natuurgebied met dichte bossen en meren. In het Nuuksio National Park leeft onder andere de vliegende eekhoorn. Er zijn tours te boeken met vervoer en een bioloog als gids.
> Boottochten vanuit Helsinki.
tickets IdeeŽn en tickets voor tours en trips in Finland (met prijzen).
Noorwegen Finland Denemarken Zweden
Estland Letland Litouwen  
 
 
Oostzee
 
 
Hiken en kamperen
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
 

 
 
Oostzee
 
 
zoek naar campings
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Andorra Cyprus Finland Hongarije Letland
BelgiŽ Denemarken Frankrijk Ierland Liechtenstein
BosniŽ-Herzegovina Duitsland Griekenland ItaliŽ Litouwen
Bulgarije Estland Groot-BrittanniŽ KroatiŽ Luxemburg
         
MacedoniŽ Oostenrijk Rusland TsjechiŽ Zwitserland
Malta Polen SloveniŽ Turkije  
Monaco Portugal Slowakije IJsland  
Noorwegen RoemeniŽ Spanje Zweden  
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact