Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Low budget in MacedoniŽ

MacedoniŽ is voor een vakantie nog goedkoop. Het is een land dat veel te bieden heeft. Er zijn prachtige bergen, meren en bossen. Je kunt er hiken, kanovaren, bergwandelen en in de winter skiŽn en snowboarden.

In de bergen van MacedoniŽ kun je nog wolven, beren en lynxen tegenkomen. In plaatsen als Ohrid en Skopje heb je een ruime keus aan hotels en er zijn enkele hostels.

    Low budget reizen.
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
         
Reizen > Low budget in > MacedoniŽ
Low budget in MacedoniŽ Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Een goedkope vakantie in MacedoniŽ
Vakantie in MacedoniŽ

MacedoniŽ is nog niet ontdekt door toeristen dus uitgebreide voorzieningen zoals je die kent in andere vakantielanden zijn niet aanwezig. Daar staat echter tegenover dat er nog veel moois te ontdekken is.

MacedoniŽ is dan ook een goedkoop vakantieland. Het land is bergachtig en bebost. Sommige toppen zijn hoger dan 2000 meter. Het zuiden van MacedoniŽ heeft een mediterraan klimaat, de rest heeft een continentaal klimaat.

Bekende vakantiebestemmingen in MacedoniŽ zijn: Het dorp zijn Ohrid aan het prachtige meer van Ohrid, het Nationale Park bij het Prespa Meer en de hoofdstad Skopje trekken veel bezoekers.

Skopje
Foto: Skopje.
IdeeŽn voor attracties en tours in Skopje.

De hotels, budgethotels, pensions en hostels in MacedoniŽ

Door het hele land zijn goedkope maar eenvoudige hotels te vinden. Ook is het mogelijk een kamer te huren bij particulieren.

Hier kun je goedkope slaapplaatsen in MacedoniŽ vinden.

Goedkope budget hotels in MacedoniŽ
Pensions, jeugdherbergen, B&B, kamers en hostels.
wintersport in Macedonie
Op de foto Mavrovo in de zomer. In de zomer kun je hier goed hiken. Informatie over hiken, kajakken en fietsen kun je in in de zomer in het skicentrum Zare Lazarevski in Mavrovo krijgen.

Adres: Zare Lazarevski : Mavrovo - Mavrovi Anovi, Tel. ++ 389 42 89 016

Wintersport en hiken in Macedonie bij Mavrovo

Mavrovo ligt bij het Nationaal Park en een bekend skigebied. Je kunt er o.a. hiken, zwemmen, fietsen, skiŽn en vissen. Mavrovo ligt op ongeveer een uur rijden van Skopje. Mavrovo is een bekend wintersportgebied.

Langs de hellingen van de berg Korab kun je goed skiŽn. Het skicentrum van Mavrovo is Zare Lazarevski. Via de skiliften kunnen rond de 11.000 wintersporters per uur vervoert worden.

Het wintersportgebied heeft tracks die geschikt zijn voor beginners en voor gevorderden. Langs de trails staan lampen dus je kunt in de avond ook skiŽn.

wintersport in Macedonie
Foto: Een skilift op de piste van Mavrovo

Ohrid en het Meer van Ohrid

De stad Ohrid ligt aan het Meer van Ohrid. Het is een mooie stad en is dan ook opgenomen op de werelderfgoed lijst van de UNESCO. Ochrid heeft maar 42000 inwoners maar is populair bij toeristen. De stad ligt aan de oostkust van het meer.

Het water in het meer van Ohrid welt op uit de bodem en is kraakhelder. Een bootje met schipper huren is niet moeilijk. De schippers bieden zichzelf en hun boten aan in hotels en zijn ook te vinden op andere plaatsen waar veel toeristen zijn.

Vaak zijn de schippers particulieren en een tocht met hen is vele malen leuker dan via de professioneel georganiseerde excursies die je ook wel in Ohrid kunt vinden.

De hotels en appartementen in Ochrid

tickets Leuke dingen doen in Ochrid (met prijzen).

Kamperen in MacedoniŽ

Vrij kamperen is verboden.

Reisgidsen en routekaarten Handige kampeerartikelen
Tips voor je handbagage Handige spullen voor je camera
Kleine rugzakken voor dagtrips Powerbanks en opladers
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
Zoek op de site
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
 

 
 
Rondreizen in Europa
 
 
zoek naar hotels
 
Zoek op de site
 
tickets
Kaartjes voor attracties
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Andorra Cyprus Finland Hongarije Letland
BelgiŽ Denemarken Frankrijk Ierland Liechtenstein
BosniŽ-Herzegovina Duitsland Griekenland ItaliŽ Litouwen
Bulgarije Estland Groot-BrittanniŽ KroatiŽ Luxemburg
         
MacedoniŽ Oostenrijk Rusland TsjechiŽ Zwitserland
Malta Polen SloveniŽ Turkije  
Monaco Portugal Slowakije IJsland  
Noorwegen RoemeniŽ Spanje Zweden  
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact