Budget vakantiesvakantie
Zoeken Low budget vakanties. Backpackers. Low budget reizen.
goedkope hotels 30 euro hotels goedkoop voordelige hotels promotie cheap budget hotels en B&B's goedkope budget hotels
     
Reizen > Bespaartips > Goedkope hotels
Goedkoop overnachten  
De adressen van goedkope budget hotels, B&B's, campings en hostels.
Hotelkamer
Als je met kinderen reist kun je kiezen voor "connected rooms". Dit zijn twee kamers met een tussendeur. Je kunt ook kiezen voor een familiekamer.
Vakantie in Italië
goedkoop reizen
Overnachten in Groot-Brittannië
goedkoop reizen
Overnachten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
De goedkoopste overnachting in ...

Via deze zoekbox kun je voor bijna iedere plaats in de wereld de goedkoopste aanbiedingen uit de database van Booking halen.

Vul een plaats in
Dag van aankomst
Dag van vertrek
hotelkamers hostels en budget
blokhutten en vakantiewoningen camping
Tips om een goedkoop hotel te vinden
1. In steden als Parijs, Londen, Brussel, Amsterdam, Berlijn en New York vind je in het centrum aan de grote pleinen en exclusieve winkelstraten de luxe en duurdere hotels. In de straten en straatjes vlak achter deze locaties kun je de goedkope één en twee sterren hotels en B&B's vinden.

Als je in het hotel alleen wilt slapen en misschien ontbijten en je wilt low budget reizen dan zijn deze goedkope hotels heel geschikt.

2. Als je goedkoop wilt overnachten in een hotel dan loont het de moeite om de prijzen van hotels in het centrum van steden en aan de kust te vergelijken met de prijzen van hotels in omliggende gemeenten.

Als er een rechtstreekse treinverbinding of metroverbinding met het centrum is dan kun je hier een aantrekkelijk alternatief vinden voor een duurder hotel in het centrum.

Zo is een hotel in de gemeente Serris een goed alternatief voor zowel een duurder hotel in het centrum van Parijs als voor een hotel in het vlakbij gelegen Disneyland.

Hotelkamer
3. In landen als België en Nederland worden driesterrenhotels door de week vaak gebruikt door zakelijke reizigers. In het weekend blijven er dus veel kamers leeg en die worden dan met korting aangeboden voor weekendreizen.
4. In landen als Frankrijk en Italië stelt een ontbijt niet veel voor. Een kamer met ontbijt kan dan relatief duur zijn.

Als je een hotel in het centrum neemt heb je altijd wel een bakkerij of café in de buurt waar je voor minder geld ook lekker kunt ontbijten dan in je hotel.

Neem dus een hotelkamer exclusief ontbijt als je verwacht dat je elders goedkoper kunt ontbijten. Lees ook: Goedkoop ontbijten tijdens je vakantie.

hostels
hotelkamer last minute Een hotelkamer met korting boeken.

Via deze pagina kun je een hotelkamer vinden die met korting wordt aangeboden. Kortingen geven hotels vaak in rustiger periodes als veel hotelkamers over zijn. Zo hebben veel zakenhotels kamers over in het weekend.

Zoek een hotelaanbieding

         
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Thema's: Low budget op vakantie Campings
Hostels en jeugdherbergen Goedkoop eten op vakantie Werkvakanties en talenreizen
Goedkope budget hotels Goedkope vliegtickets vinden Kaarten en reisgidsen
Low budget vervoer Online tickets voor attracties Bespaartips voor je vakantie
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact