Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Werken in het buitenland of een taal leren tijdens je vakantie

Hier vind je informatie over werken in het buitenland en talenreizen. Je kunt ook zelf seizoenswerk zoeken op de boerderij, in een hotel, op een camping of in een bar.

In het buitenland de taal en cultuur leren intensiever en leuker dan thuis omdat je de taal ook direct gebruikt. Vraag een gratis brochure of informatiebijeenkomst aan.

    Talenreizen en seizoenswerk
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
 
Reizen > Talenreizen en werkvakanties Werkvakanties in het buitenland
Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika Gratis overnachten bij de locals
Talenreizen en werkvakanties in het buitenland  
Talenreizen en werken in het buitenland
Talenreizen: Spaans leren in Spanje of Zuid-Amerika

Een vreemde taal leren gaat het meest effectief als je tijdens de cursus in het land zelf verblijft. Dit heeft als voordelen dat je kennis maakt met de cultuur van het land en dat de cursus zeer intensief is omdat je de hele dag de taal gebruikt. Er zijn een aantal organisaties die dergelijke intensieve cursussen in het buitenland organiseren.

Als je wilt kun je bij gastgezinnen of in een studentenhuis verblijven zodat je de hele dag met de taal bezig bent. Ook is het soms mogelijk om via deze organisaties na je talencursus stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen om zo meer ervaring in het gebruik van de taal op te doen.

Don Quijote is een gerenommeerde aanbieder van cursussen Spaans in Spanje en Latijns-Amerika. Via Don Quijote kun je Spaans leren in een talenschool in o.a. Madrid, Barcelona, Salamanca, Sevilla, Granada, Tenerife en Valencia

Spaans leren in Spanje en Latijns-Amerika (Tip:Vraag de gratis brochure aan!).

Een workshop voor kinderen in Londen

Gratis informatiepakketten over cursussen en talenopleidingen in het buitenland

Spaans studeren tijdens vakantie in o.a. Barcelona, Madrid, Sevilla, Salamanca, Malaga, Peru of Mexico.

Ga naar de talenscholen van Don Quijote.

Werken in het buitenland

Veel backpackers verdienen tijdens een reis bij door seizoenswerk uit te voeren. Werk als druiven plukken of dieren verzorgen maar ook werk in hotels, in de horeca en op campings is populair. Er zijn tegenwoordig veel vacaturesites op het gebied van werken en stage in het buitenland. Hieronder vind je meer informatie en adressen.

Gratis brochures over werken en vrijwilligerswerk in het buitenland.

Talengidsen en Ebooks

Je hebt meer contact met de locals als je tijdens je vakantie in ieder geval probeert om de taal te spreken. Een talengids is in ieder geval een goed begin. Kijk in ieder geval ook even of er geen talengids als Ebook te krijgen is. Als je tablet of Ereader toch meegaat op vakantie hoef je toch geen boeken mee te nemen.

Talengidsen en Ebooks.

Spaans in Spanje leren
De taal leren in Engeland, Frankrijk, Australie en Noord-Amerika.

Informatie over talenreizen en werken in het buitenland

Seizoenswerk op het platteland Vrijwilligerswerk in het buitenland
Werk in het toerisme Werken in het buitenland
Werkvakanties in AustraliŽ Vakantiewerk en stage in Spanje en Latijns-Amerika
Gratis overnachten bij de locals Online tickets voor attracties
 
 
Kaart van Spanje
 
 

 
Zoek op de site
 
 
Kaart van Spanje
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact