Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Goedkoop reizen in BosniŽ-Herzegovina

In BosniŽ-Herzegovina zijn hoge bergen, oeroude bossen, beekjes en watervallen. Het land is nog niet ontdekt door toeristen en overnachten, restaurants en bars zijn nog goedkoop.

Sarajevo is een goedkope wintersportplaats. Andere interessante steden in BosniŽ zijn Banja Luka, Jajce en Mostar.

    Low budget reizen.
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
         
Reizen > Low budget in > BosniŽ-Herzegovina
  Goedkope vliegtickets vinden Met de trein naar Sarajevo
Low budget in BosniŽ- en Herzegovina Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Goedkoop reizen in BosniŽ-Herzegovina
BosniŽ-Herzegovina

BosniŽ-Herzegovina is een mooi bergachtig land dat weer populair begint te worden bij toeristen. BosniŽ is een land met veel natuur. Je vindt er prachtige bergen, valleien, kleine beekjes en oerbossen. De zomers zijn warm en de winters koud met veel sneeuw. BosniŽ-Herzegovina is een goedkope vakantiebestemming.

Een half liter glas bier kost in Sarajevo bijvoorbeeld anderhalf euro en overnachten kun je er heel goedkoop.

Leuke steden in BosniŽ-Herzegovina

De hoofdstad van BosniŽ, Sarajevo, was vroeger een populaire wintersportplaats. De stad biedt tegenwoordig dan ook veel mogelijkheden voor de wintersport. SkiŽn in BosniŽ is erg goedkoop en de voorzieningen zijn goed. Ooit werden er in Sarajevo de Olympische Winterspelen gehouden.

Het is vanuit Sarajevo met de bus ongeveer 20 minuten rijden om in de bergen bij de skipistes te komen. De mooiste wijk van Sarajevo voor toeristen is Bascarsija met haar smalle straatjes, winkeltjes en cafťs.

De tweede stad van BosniŽ-Herzegovina, Banja Luka, ligt in de bergen aan een rivier. Het is een stad met veel parken en een gezellig centrum.

Jajce is een bijzondere stad. Het Jajce heeft een mooi historisch centrum en ligt bij twee rivieren. Het meest bijzondere aan Jajce is de waterval in het centrum van de stad. Vlakbij Jace liggen de Plivameren met haar beroemde watermolens.

Mostar ligt in de dal. De stad is beroemd om haar oude brug.

Foto: Het oude centrum van Sarajevo
De hotels, budgethotels, pensions, kamers en hostels in BosniŽ-Herzegovina

In Sarajevo en Mostar staan enkele grote en dure hotels maar verder zijn er vele goedkopere hostels en pensions te vinden. Buiten de steden is een overnachting nog goedkoper. Veel particulieren bieden kamers aan. Deze kamers zijn gemakkelijk te vinden als je in BosniŽ of Herzegovina bent.

- Goedkope budget hotels in BosniŽ-Herzegovina

- Pensions, jeugdherbergen en hotels en hostels.

Veiligheid in BosniŽ

Als je in BosniŽ van de paden of hiking trails afraakt moet je oppassen voor landmijnen. Plaatsen waar nog mijnen kunnen liggen zijn aangegeven met waarschuwingsborden en linten. Let daar dus goed op. In de steden en dorpen, in nationale parken, bij de bezienswaardigheden liggen in ieder geval geen mijnen meer.

Als je toch door verlaten gebieden wilt trekken vermijdt dan plaatsen waar duidelijk nooit mensen komen of neem een gids of lokale bewoner mee.

In BosniŽ is het eten heel goed en ook drinkwater kun je zo uit de kraan drinken.

zoek naar hotels Zoek op de site
 
 
BosniŽ
 
 
zoek naar hotels
 
 
 
 
Kroatie
 
 
BosniŽ
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact