Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Tickets voor attracties, tours en evenementen

Als je niet het risico wilt lopen om een deel van je vakantie in een lange rij voor kassa's te staan kun je voor je bezoek aan een attractie je kaartjes online kopen. Skip The Line met een E-Ticket dus.

Hieronder vind je enkele betrouwbare aanbieders van kaartjes voor attracties overal in de wereld.

    De attracties en evenementen
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar AziŽ Goedkope vlluchten naar AustraliŽ en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Bespaartips > Tickets voor attracties
 
IdeeŽn en tickets voor attracties en evenementen
IdeeŽn en tickets voor attracties en excursies in Europa en de VS

Op vakantie in het buitenland zul je je kaartjes meestal gewoon bij de kassa van de attractie halen. Dat is niet altijd handig want in het hoogseizoen kunnen de rijen voor de kassa's echter lang zijn. Dat is jammer van je vakantietijd.

Je kunt dan ook vaak het beste voordat je 's ochtend uit je hotel of hostel vertrekt je kaartjes online op de site van de attractie boeken. Je hoeft dan bij de attractie niet langs de kassa en je bent vaak ook nog goedkoper uit.

Voor attracties in landen in Europa kun je tickets kopen via het Europese bedrijf GetYourGuide. Deze gerenomeerde aanbieder van toegangskaartjes biedt overal in de wereld kaartjes voor attracties en tours aan. Het bedrijf staat goed bekend en is telefonisch en per mail goed bereikbaar.

Sommige rondleidingen met gids in steden als Berlijn, MŁnchen, Amsterdam, Londen en Parijs zijn zelfs gratis als je de fooi niet meerekent.

E-tickets Kaartjes voor attracties en tours (met prijs).

Tip: sorteer de aanbiedingen voor attracties op prijs. De gratis attracties staan dan bovenaan.

Tickets voor attracties, excursies en vervoer via Viator.

Als de attractie geen site heeft of als je nog niet precies weet welke attracties er zijn dan kun je op de site van Viator in bijna iedere toeristenstad in de wereld de meest populaire attracties vinden en boeken.

Viator is als bedrijf wereldleider op het gebied van toegangskaartjes voor attracties en activiteiten, tours en speciale arrangementen waar dan ook op de wereld.

Als je boekt krijg je je tickets als e-ticket in je mailbox. Je print de ticket en neemt die mee als je naar de attractie gaat. De prijs is meestal gelijk aan die je bij de kassa betaalt.

E-tickets Wereldwijd online toegangstickets en stedenpasjes. N.B. Ook voor kortingspasjes, boottochtjes en leuke ideeŽn.
Londen

Tickets voor musicals, shows, concerten, festivals, wedstrijden en evenementen

Tickets voor shows, musicals, concerten en evenementen moet je altijd via officiŽle kanalen kopen. Er zijn echter bedrijven die kaartjes opkopen en ze duurder doorverkopen. Als kaartjes uitverkocht kun je bij deze bedrijven vaak nog wel nog een kaartje kopen. Het is dan wel veel duurder en je moet oppassen voor valse kaartjes.

Als kaartjes voor een evenement uitverkocht kunnen raken kun je het beste op tijd je kaartjes kopen.

Mijd de doorverkopers zeker bij sportevenementen.

Als je in steden als Berlijn, Londen of New York naar een musical of show wilt kun je ter plekke een kaartje kopen maar dan is er het risico dat je in een lange rij belandt of dat de show is uitverkocht. Meestal kun je wel van te voren online reserveren en een E-ticket uitprinten.

E-tickets Online tickets voor shows en evenementen
New York musicals

Als je in Londen of New York City goedkoop een voorstelling wilt bijwonen kun je op de dag van de voorstelling naar een TKTS Ticket Booth gaan. Hier worden de lastminute tickets verkocht van musicals en toneelvoorstellingen. In New York krijg je de tickets dan met 25% korting en in Londen zijn ze zelfs 50% goedkoper.

Een nadeel van de TKTS Ticket Booth is dat niet iedere voorstelling daar aangeboden wordt. Succesvolle en populaire musicals zijn vaak al eerder uitverkocht.

E-tickets Kaartjes voor attracties en tours (wereldwijd met prijs).
Londen New York
De TKTS op Leicester Square South Street Seaport in Lower Manhattan
  Times Square
 
 
zoek naar campings
 
 
Zoek op de site
 

 
Zoek op de site
 
 
zoek naar campings
 
 
Rondreizen in Europa
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Andorra Cyprus Finland Hongarije Letland
BelgiŽ Denemarken Frankrijk Ierland Liechtenstein
BosniŽ-Herzegovina Duitsland Griekenland ItaliŽ Litouwen
Bulgarije Estland Groot-BrittanniŽ KroatiŽ Luxemburg
         
MacedoniŽ Oostenrijk Rusland TsjechiŽ Zwitserland
Malta Polen SloveniŽ Turkije  
Monaco Portugal Slowakije IJsland  
Noorwegen RoemeniŽ Spanje Zweden  
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact