Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Vakantie in Bulgarije

Een vakantie in Bulgarije is al jaren één van de goedkoopste vakantiebestemmingen in Europa. Als je een beetje rustig aan doet kun je heel goedkoop door Bulgarije trekken. Toeristische uitgaven als een hotel in Sofia of aan de Zwarte Zee zijn echter minder goedkoop.

Populaire bestemmingen in Bulgarije zijn de badplaatsen aan de Zwarte Zee.

    Low budget reizen.
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
   
Reizen > Low budget in > Bulgarije
Met de trein naar Bulgarije Goedkope vliegtickets naar Sofia
Low budget in Bulgarije Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Goedkoop reizen in Bulgarije
Vakantie in Bulgarije

Bulgarije is voor één derde bergachtig en ligt aan het strand van de Zwarte Zee. Het land heeft een continentaal klimaat dat wat milder is door de invloed van de Zwarte Zee. Bulgarije is een goedkoop vakantieland en je kunt er goed hiken, paardrijden, skiën, zeilen en raften.

In de hoofdstad Sofia kun je goedkoop shoppen en uitgaan.

De hotels, budgethotels, pensions, kamers en hostels in Bulgarije

In de meeste grote steden zijn wel hotels te vinden. Langs de kust zijn hotels vaak niet fraai en het aanbod is beperkt. Je kunt ook bij particulieren kamers huren. Overal vind je bordjes met 'Penzion' of 'Zimmer Frei'. Ook kun je natuurlijk ter plekke informeren bij taxichauffeurs en op de kantoren van Balkanturist. Hostels zijn in Bulgarije heel goedkoop. Zelfs in Sofia kun je onder de 25 euro gemakkelijk een kamer voor twee personen vinden.

Op de onderstaande pagina's vind je aanbieders van goedkope slaapplaatsen.

- Budgethotels, last minutes en hotels in Bulgarije

- Pensions, jeugdherbergen en hostels in Bulgarije

Subby Beach Resort
Foto: Sunny Beach Resort aan de Zwarte Zee. Het resort ligt tussen Bourgas en Varna en bestaat uit meer dan 130 hotels. Er is ook een waterpark met veel attracties.
Kamperen in Bulgarije

Er zijn veel campings langs de kust en in het Vitoshagebergte. Vaak zijn de campings eigenlijk bungalowparken met houten huisjes en trekkershutten. Met het sanitair is het vaak behelpen. Vrij kamperen is in Bulgarije verboden.

Slaapzakken en lakenzakken Reisgidsen en routekaarten
Low Budget in Bulgarije

Bulgarije is als vakantieland zeer goedkoop. Al jaren is het land de goedkoopste vakantiebestemming van Europa. Voor eten, drinken, openbaar vervoer, toegangskaartjes en taxi's betaal je bijna de helft van wat het hier zou kosten. Luxueuze hotels zijn er echter wel duurder. Je budget is afhankelijk van de luxe die je wilt. Als je kiest voor goedkope slaapplaatsen kun je zeer goedkoop door Bulgarije reizen.

Foto: Veliko Tarnovo. © Gergana Todorchovska | Dreamstime.com
Wat te doen in Bulgarije

Van december tot april kun je goed skiën in Bulgarije. Er zijn verschillende wintersportgebieden. Niet zo luxe als elders in Europa maar wel goedkoop. In de buurt van Sofia vind je de resorts Vitosha en Borovets in het Rilagebergte. Rugzaktoeristen gaan vaak naar Pamporovo in de buurt van de grens met Griekenland.

De hoofdstad van Bulgarije, Sofia, is een bezoek waard.

Badplaatsen aan de Zwarte Zee zoals Varna zijn populair. Het Nationaal Park Pirin, het Rodopigebergte en de Stara Planina zijn geschikt om in te wandelen en te trekken.

Rondreizen in Bulgarije

Reizen met de trein in Bulgarije Internationale treinreizen
Goedkope vliegtickets naar Sofia Goedkoop in Sofia
Openbaar vervoer in Bulgarije Bespaartips voor je vakantie
Bagage veilig meenemen Dit neem je mee op je reis
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
Zoek op de site
 
 
 
 
Europa
 
 
zoek naar hotels
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact