Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Goedkope vakanties en weekendjes weg naar Luxemburg

Luxemburg ligt bij de Ardennen en de Eifel en is dus ideaal voor een actieve vakantie. Ook de mooie stad Luxemburg trekt veel toeristen.

Andere populaire plaatsen in Luxemburg zijn Echternach en Vianden. Er zijn goedkope hotels, hostels en camping te vinden.

    Low budget reizen.
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
     
Reizen > Low budget in > Luxemburg
  De Ardennen en Haute Fagne Met de trein naar Luxemburg
Low budget in Luxemburg Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Goedkope vakantie in Luxemburg
Vakantie in Luxemburg

Luxemburg ligt vlakbij Nederland en BelgiŽ maar als je in Luxemburg bent voel je je helemaal in het buitenland. Het noorden van Luxemburg bestaat uit de bergen van de Ardennen en de Eifel. Het zuiden is terrasland met rivierdalen. Luxemburg is heel geschikt voor een actieve vakantie. Klimmen, hiking, langlaufen en raften, het is er allemaal mogelijk.

Luxemburg stad is een mooie stad die een bezoek zeker waard is.

De hotels, budgethotels, pensions en hostels in Luxemburg

Buiten de stad Luxemburg zijn veel eenvoudige kleine hotels te vinden. De prijzen zijn redelijk. Ook kunt je overnachten in pensions of in kamers bij particulieren. Deze kamers zijn te herkennen aan de bordjes "chambres" of "Zimmer frei" op de ramen of in de tuin..

Hier vind je aanbieders van goedkope hotels, jeugdherbergen, hostels en campings in Luxemburg.

Goedkoop overnachten in Luxemburg.

Budgethotels, last minutes en hotels in Luxemburg

Fietsen bij Vianden in Luxemburg
Foto: In de omgeving van Vianden en het Mullerthal wordt veel gefietst en het is ook populair bij motorrijders. Het gebied is door zijn vele haarspeldbochten, mooie natuur en de vele dorpen daarvoor heel geschikt.

Kamperen in Luxemburg

In Luxemburg zijn veel uiteenlopende campings te vinden. Van grote luxe campings tot kleine eenvoudige campings.

Vrij kamperen is ook in Luxemburg verboden maar op een privť terrein mag je wel kamperen als de eigenaar toestemming gegeven heeft. Bij trektochten overnachten echter toch veel hikers in de bossen.

Campings in Luxemburg

De smalle wegen met veel bochten maken Luxemburg populair voor een weekend motorrijden. Er zijn vele motorroutes. Op een zonnig weekend staat dit plein in Larochette vol motors.

Low budget in Luxemburg

Luxemburg ligt vlakbij Nederland en je spaart dus op je reiskosten als je naar Luxemburg op vakantie gaat. De bergen en de bossen van Luxemburg lenen zich voor een actieve vakantie met hiken, kanovaren en fietsen. Allemaal activiteiten die goedkoop zijn.

Wat betreft restaurants en cafťs is Luxemburg niet goedkoop maar je kunt je eten in een supermarkt of bakkerij kopen en het in de natuur opeten.

Als je in hostels of op goedkope campings overnacht en zelf je eten klaarmaakt moet je rekenen op een budget van zo'n 60 Euro per dag. Mocht je met de auto gaan dan is de benzine een stuk goedkoper dan je in Nederland gewend bent.

Wat te doen in Luxemburg

In het noorden van Luxemburg kun je goed skiŽn, langlaufen en hiken. Je vindt hier goed gemarkeerde wandelpaden en hiking trails. De nationale routes zijn met geel gemarkeerd. Witte driehoeken markeren het pad dat de hostels onderling verbindt.

Kanoverhuur en kanotochten:

Rue de la SŻre 10
L - 6350 Dillingen
Luxemburg
tel: 00352869139

Kano's, fietsen en mountainbikes

Camping du Rivage/ Ronn's bikes and kajaks
7 Route de Echternach
L 9392 Wallendorf pont
Luxemburg
Tel 00352691 799882
E mail voogt@pt.lu

Mullerthal in Luxemburg
Hiking in het kanton Echternach in het oosten van Luxemburg. De omgeving rond Mullerthal wordt ook Klein Zwitserland genoemd (al is de hoogste piek maar 414 meter). Er zijn wel kloven, snelstromende beekjes en dicht bos.

Dorpen in het Kanton Echternach zijn Echternach, Beaufort, Berdorf en Consdorf.

Informatie over low budget vakantie in Luxemburg
 
 
plattegrond van Luxemburg
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
 
Zoek op de site
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
 
 
 
plattegrond van Luxemburg
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
 
Zoek op de site
 
tickets
Kaartjes voor attracties
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Andorra Cyprus Finland Hongarije Letland
BelgiŽ Denemarken Frankrijk Ierland Liechtenstein
BosniŽ-Herzegovina Duitsland Griekenland ItaliŽ Litouwen
Bulgarije Estland Groot-BrittanniŽ KroatiŽ Luxemburg
         
MacedoniŽ Oostenrijk Rusland TsjechiŽ Zwitserland
Malta Polen SloveniŽ Turkije  
Monaco Portugal Slowakije IJsland  
Noorwegen RoemeniŽ Spanje Zweden  
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact