Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Overnachten in het Corbett Motel in Ramnagar

Rondom Corbett Park liggen veel resorts en hotels waar je zou kunnen overnachten. Het Corbett Motel is een goede keuze als je weinig geld hebt maar wel iets meer luxe wilt.

Het Corbett Motel beschikt over eigen jeeps voor safari's. Je kunt hier ook een safari boeken.

Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
Low budget reizen in India
Reizen > Reizen in India > De Himalaya's > Corbett Park > Overnachten in Corbett Motel in Ramnagar
Ramnagar aan de voet van de Himalaya's   Openbaar vervoer in India
Overnachten bij het Corbett National Park  
Zoek op de site
In de Tandoor bij het terras worden verse roti's gemaakt.
 Corbett motel kamer
Tijdens een regenbui kun je lekker buiten zitten onder het afdakje.
Hotels bij Corbett park
Een kamer in Corbett Motel
Hiken en kamperen
Overnachten in Corbett Motel in Ramnagar
Corbett Motel in Ramnagar

Het Corbett Motel in Ramnagar ligt aan een rustige weg, net iets buiten de kleine plaats Ramnagar. Aangezien iedere safari moet beginnen bij
het kantoor van het Corbett Tiger Reserve in Ramnagar is Corbett Motel een goede plaats om in te overnachten.

Bij het motel staan jeeps en er is een kleine kiosk waar je een safari in Corbett Park of een excursie in de omgeving kunt boeken.

Corbett Motel is vergeleken met veel andere goede hotels in de regio redelijk goedkoop en je kunt er voor weinig geld goed eten. In de grote tuin staan mangobomen en safaritenten. Het personeel is vriendelijk en kan je adviseren over een safari en de vergunningen die je daarvoor nodig hebt.

Vanuit Corbett Motel is het centrum van Ramnagar lopend te bereiken.

Corbett Motel India

De kamers en tenten van Corbett Motel

De kamers van Corbett Motel liggen achter het terras en het restaurant. Er zijn verschillende soorten kamers maar allemaal zijn ze ruim en schoon. Iedere kamer heeft een eigen terras tussen de mangobomen waar je in de avond een maaltijd gereserveerd kunt krijgen. Doe wel de lamp uit als je buiten gaat eten want anders heb je veel muggen en hagedissen op het plafond. Als je zonder lamp bij het maanlicht dineert heb je daar overigens geen last van.

Tegenover de kamers, aan de andere kant van de tuin, staan ruime tenten die je voor een overnachting kunt huren. Een tent is goedkoper dan een kamer en voor een safari zeker zo leuk.

Corbet Motel India
Foto: De tenten onder de mangobomen van Corbett Motel zijn ruim.

De boomgaard met mangobomen

Naast het gebouw met de kamers vind je een grote boomgaard met mangobomen. De eigenaar van Corbett Motel is ook eigenaar van de boomgaard. Als je in het motel overnacht mag je vrij tussen de mangobomen lopen. Vooral vroeg in de ochtend is dat een leuke ervaring.

In de bomen zie je kleurrijke vlinders, bijzondere vogels en apen. Er lopen mensen rond die als taak hebben de dieren van de mango's weg te jagen maar naarmate de mango's rijper worden is dat lastiger.

Corbett Motel India
Foto: In de avond kun je romantisch dineren op het terras voor je kamer.

Het restaurant met terras

Corbett Motel heeft een restaurant maar het is leuker om buiten te zitten. Als je wilt kun je buiten bij het vuur zitten. Voor je neus worden roti's gebakken in een open kleioven. Eigenlijk is er altijd wel wat te doen en te zien. Veel gasten zijn terug van een safari of een rondrit in een jeep dus je kunt er informatie uit de eerste hand krijgen over de omgeving van Ramnagar.

De excursies met een jeep vanuit Corbett Motel

Corbett Motel heeft een eigen boekingskantoor voor rondritten in jeeps. Hier kunnen ze de vergunningen, jeep en de gids regelen die je nodig hebt voor een safari in Corbett Park. Dat scheelt je een heleboel tijd en veel kost het niet.

De omgeving van Ramnagar is echter prachtig en er is met een jeep veel te zien. Zo kun je ook aan de rand van Corbett Park veel dieren tegenkomen. Een ervaren chauffeur weet waar hij moet zijn om dieren te kunnen zien.

Een andere aanrader voor een excursie is Corbett Falls. Corbett Falls is een waterval bij een meertje. Hier zul je geen buitenlandse toeristen tegenkomen. Er zijn alleen Indiase toeristen te vinden. Corbett Falls ligt in een mooi natuurgebied met een klein riviertje met helder water, rotsen en smalle wandelpaden. Het is een mooi gebied om te hiken en je ziet er veel dieren. Je hebt voor Corbett Falls geen vergunning nodig zoals voor Corbett Park.

Bij het boekingskantoortje van het motel kun je informatie over de omgeving krijgen.

Op safari in Corbett National Park - De site van het Corbett Motel en het boekingskantoor voor safari's.

 
 
Rajasthan
 
 
India
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
 
Reserveren
 
 
Ramnagar
 
 
shimla kaart
 
 
India
 
 
zoek naar hotels
 
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact