Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Goedkoop reizen in Australië

Hoe lang je vakantie ook is, het is nooit lang genoeg om alle attracties van Australië te kunnen zien. Meestal zul je landen in Sydney of Melbourne. Als je wilt rondreizen kun je een binnenlandse vlucht nemen.

Je kunt ook een auto huren of één van de vele bussen of treinen nemen. Je bent dan wel langer onderweg maar het is zeker de moeite waard.

    Low budget reizen in Australia
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar Azië Goedkope vlluchten naar Australië en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in Australië > Rondreizen in Australië
Reizen en werken in Australië Goedkoop overnachten in Australië Low budget vakantie in Australië
Goedkoop reizen in Australië
Reizen in Australië
Een auto huren

Als je minder lang in Australië verblijft en veel wilt reizen kun je het beste met een aantal vrienden een auto huren.

Je hoeft een auto niet terug te brengen naar het vliegveld waar je de auto gehuurd hebt want je zou het ook bij één van de autoverhuurders in één van de andere steden kunnen achterlaten.

Budget autoverhuur

Een auto kopen in Australië

Als je lang in Australië wilt verblijven en veel wilt reizen dan is de koop van een auto te overwegen. Je zult ter plekke in Australië een auto moeten zoeken of via internet: Car Market .

De goedkoopste mogelijkheid van vervoer blijft via de duim, maar het bezit van een eigen auto is erg handig in het uitgestrekte Australië. Met een beetje geluk, kun je aan het eind van het jaar de auto weer verkopen voor een redelijke prijs! Let erop dat de Australische APK (REGO) nog lang genoeg geldig is als je een auto koopt.

Busreizen

Busreizen door Australië zijn vrij populair onder jongeren. Het is goedkoop en er zijn heel veel busverbindingen in Australië. Als je veel wilt gaan bussen kun je veel geld besparen door bij een busmaatschappij een speciale pas aan te vragen.

Met de trein reizen

Met de trein reizen is niet de goedkoopste maar wel een zeer comfortabele optie als je veel gaat reizen. Je kunt een VIP pas kopen, om de maximale korting te krijgen op treinreizen.

Meer informatie over treinreizen in Australië.

Low budget vliegtuigmaatschappijen

Check altijd even de low budget maatschappijen voor de langer afstanden tussen grotere steden in Australië. Virgin Blue is een dergelijke low budget maatschappij en de op één na grootste luchtvaartmaatschappij van Australië.

Tips voor je handbagage Bagage veilig meenemen

Reizen met de Internationale studentenkaart in Australië

Als je student bent en jonger dan 26 dan loont het om een internationale studentenkaart aan te vragen en mee te nemen naar Australië (International Student Identity Card, ISIC). Hiermee kun je in Australië 25% korting op binnenlandse vliegreizen krijgen en 15% op busreizen. Je kunt de kaart krijgen op het bureau buitenland van je universiteit of online via de site van deze studentenkaart

Naast kortingen op vervoer krijg je met deze kortingskaart ook veel kortingen op bezienswaardigheden (musea) en bijvoorbeeld boeken. Je kunt ook je Nederlandse kaart meenemen, maar dan krijg je geen kortingen bij het openbaar vervoer en bij musea zullen ze niet altijd je Nederlandse kaart kunnen lezen.

Informatie over reizen in Australië

 
 
Australië
 
 
Hiken en kamperen
 
 
Reserveren
 
 
zoek naar campings
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact