rugzaktrips vakantie

JFK Airport in New York City.

JFK Airport is één van de grootste en modernste internationale vliegvelden van Amerika. JFK Airport ligt in de wijk Queens, vlakbij het centrum van New York.

Er zijn zeven terminals waar je kunt overstappen naar vluchten richting de westkust van de VS. Vlakbij JFK Airport vind je een aantal uitstekende hotels.

De luchthavens van NYC.

vliegveld New York Oostkust VS

kaartjes voor de Airportbussen en taxi's.

JFK Airport in New York City.

JFK International Airport ligt in het zuidoosten van de New Yorkse wijk Queens en is ongeveer vijfentwintig km verwijderd van Midtown Manhattan.

Er zijn op het vliegveld meer dan veertig luchtvaartmaatschappijen actief en er zijn zeven actieve terminals. Veel reizigers stappen op JFK Airport over op een binnenlandse vlucht. Er zijn op JFK Airport o.a. vluchten naar de westkust van Amerika.

Vervoer vanaf het vliegveld naar NYC.

Bij JFK Airport in Queens.

Overnachten

Overnachten in de buurt van JFK Airport.

In de buurt van JFK Airport zijn meerdere hotels met een eigen gratis shuttle bus van en naar het vliegveld.

Enkele populaire hotels in de buurt van JFK Airport zijn: Fairfield Inn JFK Airport, Comfort Inn JFK Airport en het OYO Hotel JFK Airport.

Deze hotels zijn een goede keuze als je bij een tussenstop in New York City moet overnachten.

Als je langer in New York bent is het leuker om in Manhattan overnachten.

De hotels en inns bij JFK Airport (JFK).

Vervoer tussen de terminals op JFK

Vanwege de grote afstanden tussen de zeven actieve terminals rijdt er op JFK Airport een speciale Airtrain, dit is een trein zonder bestuurder.

Deze Airtrain rijdt tussen de verschillende terminals van JFK Airport en naar een paar stations waar je een trein of metro naar het centrum van Manhattan kunt nemen. Binnen de luchthaven JFK International Airport reis je met de Airtrain gratis.

JFK Airport

De Airtrain op JFK Airport

Reizen met de bus.

Er zijn meerdere buslijnen tussen New York of New Jersey en JFK Airport. Alle bussen in New York hebben de mogelijkheid om gehandicapten te vervoeren.

Daarnaast rijden er shuttlebussen en taxi's naar hotels en andere bestemmingen in New York. Heel goedkoop zijn de taxibussen die je kunt delen met anderen.

Openbaar vervoer in New York.

kaartjes voor de Airportbussen en gedeelde taxi's.

De Airtrain op JFK Airport.

JFK Airport kan ook eenvoudig bereikt worden door middel van de Airtrain. De Airtrain is een trein zonder machinist die in de buurt van de meeste grote hotels, stations en parkeerplaatsen rond het vliegveld stopt.

Autoverhuur op het vliegveld.

In totaal zijn er zes verschillende autoverhuurders op JFK Airport. Hier kun je een auto huren of inleveren. De meeste autoverhuurders vind je vlakbij de Bagage Drop Off in de buurt van de terminals.

Op JFK Airport zijn de autoverhuurders New York Rent-A-Car, Dollar Rent A Car, Budget, Hertz National Car Rental en Avis.

Huur een auto op JFK Airport.