rugzaktrips vakantie

Goedkoop overnachten in Warschau.

De Oude Stad, het oude centrum, is de belangrijkste toeristische trekpleister van Warschau. Het is dan ook niet de goedkoopte plaats om te overnachten.

Als je een goedkoop hotel of hostel zoekt kun je het beste een hotel in de wijk Praga nemen. Hieronder vind je informatie om goedkoop in Warschau te overnachten.

De hotels in Warschau.

Warschau is een economisch snel groeiende stad die steeds meer zakenreizigers trekt. Hierdoor stijgen de prijzen voor een hotelkamer. Toch zijn er in het centrum van Warschau ook wel goedkope hotels en hostels te vinden.

Deze hotels en hostels liggen vooral in het nieuwe centrum van Warschau. Vooral een hotel in de wijk Praga, aan de andere kant van de rivier, is voordelig. Hier zijn ook de goedkoopste eethuizen en restaurants.

De goedkope budget hotels van Warschau.

Overnachten in Warschau.

overnachten

De hotels in de wijk Praga.

De wijk Praga ligt tegenover de oude stad aan de andere kant van de rivier de Vistula. Praga is slechts één brug verwijderd van de oude stad. De kamers zijn goedkoper als je bijvoorbeeld een kamer met een gedeelde badkamer neemt.

Één van de goedkopere hotels is het Hit Hotel, waar je al vanaf zo'n 30 euro per nacht kan slapen.

Voor wat meer luxe in Praga maar wel iets duurder kun je bijvoorbeeld naar Hotel Hetman.

De hostels bevinden zich vooral in het nieuwe centrum van Warschau.

Reserveer een hotel in Warschau.

De appartementen in Warschau.

Als je met een groep mensen op vakantie gaat kun je ook kiezen voor het huren van een appartement. Als je de kosten samen deelt kan de prijs erg meevallen. In het weekend zijn de prijzen van appartementen lager dan door de week. Old Town Apartments in Warschau is wel het bekendste appartementenhotel van Warschau.

De appartementen bevinden zich aan het plein in de oude stad. Andere goedkope appartementen bevinden zich in het nieuwe centrum, Srodmiejsce en bijvoorbeeld aan de Zygmunt Slominski.

Warschau

Old Town Apartments in het oude centrum van Warschau.

De campings bij Warschau

Er zijn ook nog een paar campings te vinden in Warschau, alleen liggen die wat verder van het centrum af en ze zitten qua prijs niet ver onder de prijzen van een hostel.

Zo is er in Warschau camping Camping Motel WOK ten zuidwesten van de rivier Vistula.

De campings bij Warschau.

Een hotel in Warschau.

Hotel Warschau

De hostels in Warschau.

Als je echt goedkoop wilt slapen is er bijvoorbeeld het zeer sfeervolle Hostel Helvetia en de praktisch gesitueerde Hostel Tatamka in het centrum de beste keuzes. Deze hostels bevinden zich precies tussen het oude en het nieuwe centrum van Warschau.

Vanuit deze hostels kun je lopend de belangrijkste bezienswaardigheden, cafés, restaurants en clubs van Warschau bereiken.

Andere hostels die je zou kunnen proberen zijn Dizzy Daisy, CityHostel Warsaw Dom Przy Rynku en het New World St. Hostel.

De hostels in Warschau.