rugzaktrips vakantie

De bezienswaardigheden van Philadelphia.

Philadelphia was ooit de hoofdstad van de VS. Binnen een vierkante mijl in het centrum kun je veel historische gebouwen zien en sommige panden zijn zelfs gratis te bezoeken.

Hieronder vind je de bezienswaardigheden in Philadelphia.

De Historic Mile.

De Historic Mile is een gebied in het oude centrum van Philadelphia. In de Historic Mile van Philadelphia staan ongeveer 25 historische gebouwen en attracties. De Historic Mile is populair bij toeristen. In dit Independence National Historical Park zie je monumenten uit de korte geschiedenis van de VS.

Sommige bezienswaardigheden als de Independence Hall, het Betsy Ross House en de Congress Hall zijn gratis toegankelijk. Wel moet je soms van te voren een tijd reserveren. Dat kan in het Independence Visitor Center.

Chestnut Street.

Overnachten

Chestnut Street loopt door de Historic Mile

Een dagtrip naar New York.

New York City ligt vlakbij Philadelphia. Met een Amtrak trein rij je in ongeveer anderhalf uur vanuit New York naar Philadelphia. Philadelphia vanuit New York en vice versa is dan ook een populaire dagtrip.

De trein van New York naar Philadelphia rijdt tussen New York Pennsylvania Station en Philadelphia 30th Street Train Station.

Kaartjes voor de trein kun je het beste online kopen.

Adres van het Pennsylvania Station in New York:
31st Street tussen het 7de en de 8ste Avenue, Midtown Manhattan.

Met de trein naar Philadelphia reizen.

Independence Archeology Lab.

In het Independence Living History Center Archeology Laboratory bestuderen archeologen de miljoen objecten die opgegraven zijn in het historische centrum van Philadelphia.

Het zijn allemaal artefacten uit de 18de en 19de eeuw. Je kunt de archeologen gratis aan het werk zien van maandag tot en met vrijdag. Reserveer wel een week van te voren.
Adres: 143 South Third Street.

Venetie

Openbaar vervoer in Philadelphia.
Op de achtergrond het Independence Visitor Center.

Betsy Ross House.

In het Betsy Ross House kom je meer te weten over de meest bekende vlaggenmaker van de Verenigde Staten, die volgens het verhaal in 1777 de huidige vlag ontwierp. Het Betsy Ross House is dinsdag t/m zondag open van 10 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s avonds.

Adres: het Betsy Ross House, 139 Arch Street, Philadelphia

kaartjes voor attracties en vervoer in Philadelphia.

Rodin Museum

In het Rodin Museum vind je een grote collectie van de Franse beeldhouwer Auguste Rodin.

Het museum heeft verschillende kamers waarin bekende beelden van Rodin als De Denker, De kus en het monument De burgers van Calais te zien zijn.

Het museum is iedere week van woensdag tot en met maandag geopend van 10 uur ’s ochtends tot en met 5 uur ’s avonds. Op dinsdag gesloten.

Voor toegang tot het museum mag je betalen wat je wilt. Het museum stelt zelf een toegangsprijs van $12 voor. Het omliggende park is gratis toegankelijk.
Adres: Benjamin Franklin Parkway at 22nd Street, Philadelphia

Het warenhuis Macy’s Center City.

Het warenhuis Macy's in het centrum van Philadelphia is gevestigd in het prachtige honderdvijftig jaar oude John Wanamaker gebouw.

Ook als je niet van shoppen houdt is Macy's in Philadelphia de moeite van een bezoek waard. Heel bijzonder is het reusachtige orgel.

Adres: Macy’s Center City, 1300 Market Street, Philadelphia

Macy's Philadelphia

Het warenhuis Macy's in Philadelphia. Je ziet het orgel.

Overnachten in Philadelphia

Tip: Als je in Philadelphia overnacht en je wilt veel van de historische bezienswaardigheden zien dan moet je proberen een goedkoop hotel of hostel te vinden in de buurt van de Historic Mile.

Hier liggen alle bezienswaardigheden, attracties, restaurants en winkelstraten van Philadelphia op loopafstand.

Overnachten in Philadelphia.