rugzaktrips vakantie

Het historische centrum van Philadelphia.

In het historische centrum van Philadelphia zijn nog een aantal panden uit de 18de eeuw bewaard gebleven en veel andere panden herbouwd. Samen vormen ze het Independence National Historical Park.

Voor Amerikanen is deze plek belangrijk. In één vierkante mijl liggen een groot aantal gratis toegankelijke bezienswaardigheden en attracties rond de onafhankelijkheid van de VS.

National Historical Park.

Philadelphia

Op de achtergrond de Independence Hall en rechts Liberty Bell Center.

1. Het Liberty Bell Center.

De beroemde klok die ooit in de Independence Hall hing kun je tegenwoordig zien in het Liberty Bell Center, tegenover de Independence Hall en de Independence Visitor Center.

De klok met de grote scheur is tegenwoordig symbool van de eenheid van de VS en is voor Amerikanen belangrijk. Je kunt de klok gratis bekijken in het Liberty Bell Center. Reserveren is niet nodig.

Adres: De Liberty Bell Center, 526 Market Street.
Open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Gratis toegang.

De Independence Visitor Center.

Overnachten

Voor informatie over het
Independence National Historical Park.

kaartjes voor attracties in Philadelphia.

2. De Independence Hall.

In de Independence Hall, een gebouw in het historische centrum, werd op 4 juli 1776 de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring aangenomen en werd de grondwet samengesteld. George Washington werd in de Independence Hall gekozen tot bevelvoerder van het Amerikaanse leger tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog.

De Independence Hall is van binnen en buiten gerestaureerd. Het gebouw is iedere dag geopend en bezoekers kunnen vanaf 9 uur ’s ochtends al een rondleiding krijgen.

Toegangskaarten voor de Independence Hall zijn gratis maar tussen maart en december moet je wel een tijd reserveren bij de balie in het Independence Visitor Center. Tel. 1-877-444-6777
De Independence Visitor Center is op 6th Market Street en 5th Chestnut Street..

Adres van de Independence Hall: 143 South Third Street, Philadelphia, PA 19106.

3. Congress Hall

De Congress Hall in Philadelphia was van 1790 tot en met 1800 de locatie van het het congres van de Verenigde Staten. In het gebouw wordt geschetst hoe het er in die tijd aan toe ging op politiek gebied. Het gebouw is van binnen en buiten volledig gerestaureerd.

De openingstijden van de Congress Hall variëren. De toegang is gratis.
Adres: Op de hoek van Chestnut en 6th Street, Philadelphia.

National Historical Park

4. The Carpenters' Hall

The Carpenters' Hall maakt ook deel uit van het Independence National Historical Park. Het is een twee verdiepingen hoog gebouw uit 1773. Het gebouw is nog steeds in originele 18de-eeuwse staat.

Het eerste Continental Congress vond hier in 1774 plaats.
Je kunt het gebouw gratis bezoeken. Op maandag gesloten.
Adres: 320 Chestnut Street, Philadelphia

De verhalen van Once Upon a Nation

Venetie

Een verhalenverteller bij het ronde bord.
Je ziet zijn zwaard bijna voor je.

5. De verhalenvertellers van Once Upon a Nation

Overal in het Independence National Historical Park zijn 13 bankjes waar in de zomer vertellers de verhalen vertellen die hier in Philadelphia plaats hebben gevonden. Deze verhalen zijn gratis en je hoeft niet te reserveren.

Als je door de Historic Mile loopt zie je hier en daar een bankje met een druk vertellende verhalenverteller in poloshirt.

Je herkent de bankjes aan een ronde bord. Je kunt er gewoon bij gaan zitten en luisteren. De verhalen duren maar een paar minuten maar doen het Philadelphia van twee honderd jaar geleden herleven.

Informatie over Once Upon a Narion.

6. Christ Church

De Christ Church is een 300 jaar oude kerk in het historische centrum van Philadelphia. Op het kerkhof van de kerk ligt de eerste president Benjamin Franklin, medeopsteller van de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring (1776) en de Amerikaanse grondwet. Als je in de VS bent heb je zijn portret misschien op zak, kijk maar op een $100,- biljet.

Open van maandag tot zaterdag en zondag middag. Op donderdagochtend is de Christ Church tot 11.00 uur gesloten.
Adres: Christ Church, 2nd Street Above Market.

Philadelphia

7. De President's House Site.

Op de plek waar ooit het huis van president Washington en president Adams stond is nu een openbare ruimte. Er zijn videos en beschrijvingen over het leven en werk van de slaven die hier woonden.

Het huis is in 1883 gesloopt maar de funderingen zijn nog wel te zien.
De plek is vrij toegankelijk.

De President's House Site ligt bij het Liberty Bell Center en het Independence Visitor Center.
Adres: Op de hoek van 6th en Market Street.