rugzaktrips vakantie

Het vliegveld van Dublin.

De Ierse prijsvechter Ryanair biedt o.a. goedkope vluchten aan naar Dublin vanaf de vliegvelden Eindhoven Airport, Weeze en Brussel. Ook Germanwings en Aer Lingus vliegen op Dublin.

Het vliegveld van Dublin is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf het vliegveld kun je met de bus naar andere delen van Ierland en natuurlijk naar het centrum van Dublin.

Low budget vluchten naar Dublin.

Er vertrekken vanaf verschillende vliegvelden in Nederland en België vliegtuigen naar Dublin. Vanaf Schiphol vertrekt de Ierse maatschappij Aer Lingus. De Ierse prijsvechter Ryanair vliegt van Schiphol en van Eindhoven Airport naar Dublin. Aer Lingus en Ryanair vliegen vanaf Brussel naar Dublin. Ook vanaf diverse vliegvelden aan de grens worden vluchten onderhouden naar Dublin.

Vanuit Düsseldorf International Airport vertrekken er vluchten van Ryanair en Aer Lingus. Germanwings vliegt vanaf het vliegveld van Keulen / Bonn naar Dublin.

Goedkope vluchten naar Ierland.

Overnachten in Dublin.

Milaan

Vervoer vanaf het vliegveld naar Dublin.

Dublin Airport ligt maar 10 km van het centrum van Dublin. De stad is met de shuttlebussen vanaf het vliegveld gemakkelijk te bereiken.

De maatschappij Dublin Bus heeft een speciale Airport Bus, de Airlink Express, die het vliegveld met Connolly Rail Station en Heuston verbindt. Er rijdt ook een Aircoach vanaf het vliegveld naar de belangrijkste hotels in het centrum.

Dagelijks vertrekken er vanaf het busstation bij het vliegveld ongeveer 700 bussen naar Dublin en naar andere delen van Ierland. De stadsbussen van Dublin bus rijden via verschillende routes naar het centrum.

Kaartjes voor de Airlink Express bussen.

Vanaf het vliegveld naar Heuston Station

De stadsbus van het vliegveld naar Heuston Station stopt op veel plaatsen in het centrum van Dublin.

Afhankelijk van je bestemming ben je één a twee uren onderweg. Iedere twintig minuten vertrekt er een bus vanaf het vliegveld.

kaartjes voor vervoer vanaf het vliegveld van Dublin.

Ryanair

Ryanair vliegt vanaf vliegveld Weeze naar o.a. Kerry en Shannon in Ierland.

Bussen naar andere steden

Busmaatschappij Aircoach rijdt 24 uur per dag met bussen naar het centrum van Dublin. De bus naar het centrum stopt ook bij de belangrijkste hotels in Dublin. Ook onderhoudt Aircoach een buslijn naar South Dublin en Greystones.

De Airport Hopper rijdt naar The Square en Tallaght. Onderweg stopt de bus van Flybus bij verschillende winkelcentra zoals het Liffey Valley Shopping Centre en The Mill Shopping Centre.

Vervoer met een taxi of taxibus

Het vliegveld ligt maar 10 km van de binnenstad van Dublin. Je kunt dus ook op het vliegveld een taxi of shuttlebus nemen die je rechtstreeks naar je hotel in Dublin brengt. Dat is wel zo handig als je veel bagage hebt.

Handige informatie