rugzaktrips vakantie

Goedkoop overnachten in de stad Bordeaux.

De Franse stad Bordeaux is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Niet alleen vanwege de bekende wijn, maar ook door de goedkope hotels en hostels in Bordeaux.

Betaalbare hostels en hotels zijn ook in het centrum gemakkelijk te vinden en in de vele restaurants kun je lekker eten.

Als je met de auto onderweg bent naar Noord-Spanje kun je onderweg overnachten in een motel aan de A630, de ringweg van Bordeaux.

De route naar Noord-Spanje

Bordeaux

Op weg naar de Spaanse grens passeert u Bordeaux.

De hostels en goedkope hotels in Bordeaux.

In de stad Bordeaux is Hotel Studio onder backpackers populair. Dit goedkope hotelletje in het centrum van Bordeaux is vooral geschikt voor wie weinig luxe en geen overdreven comfort zoekt. De kamers zijn nogal gehorig. Maar wie overdag veel door de stad sjokt en van het nachtleven in Bordeaux wil genieten kan een gehorige kamer natuurlijk niet zoveel schelen.

Het hotel ligt redelijk dichtbij de populaire bars en discotheken in Bordeaux. Stappers zijn dan ook niet heel veel kwijt aan een taxiritje terug naar het hotel. Het is mogelijk om hier een eigen kamer te reserveren, maar je kunt je kamer ook met andere reizigers delen.

De hotels, appartementen en vakantiehuizen in Bordeaux.

Overnachten in Bordeaux.

Overnachten

Onderweg overnachten bij Bordeaux.

De route van Parijs naar Noord-Spanje loopt over A630, de ringweg van Bordeaux. Veel vakantiegangers overnachten onderweg in de buurt van Bordeaux in een hotel of motel bij de snelweg.

Bij het vliegveld van Bordeaux bij het plaatsje Mérignac zijn veel betaalbare hotels die met de auto gemakkelijk te bereiken zijn.

Enkele voorbeelden zijn het hotel Campanile Bordeaux Ouest en het All Suites Bordeaux Mérignac - Aéroport. Ook het motel Campanile Bordeaux Nord - Le Lac is erg goedkoop.

De hotels, appartementen en vakantiehuizen bij de snelweg.

Een hotel in Noord-Bordeaux

Het hotel Campanile Bordeaux Nord ligt bij de snelweg in een zakenwijk. Het hotel ligt vlakbij het vliegveld, de beurs van Bordeaux en het congrescentrum. Vanuit het hotel Campanile Bordeaux Nord ben je met het openbaar vervoer snel in het centrum. Er zijn diverse fietsroutes en wandelpaden in de buurt.

Het tweesterrenhotel biedt vooral tweepersoonskamers aan.

Adres: Hotel Campanile Bordeaux Nord, Centre Hotelier Du Lac.

De hotels in het centrum van Bordeaux.

Het Acanthe Hotel is een driesterrenhotel in Bordeaux. Geen kamer is gelijk in dit hotel. Het is een bijzonder hotel maar qua prijs verschilt het hotel niet veel van andere driesterrenhotels.

Een ander goedkoop hotel in de binnenstad is hotel Appart’City Bordeaux Centre. Dit hotel ligt in een zakenwijk en is slechts enkele minuten lopen is verwijderd van het centrum van Bordeaux. Er zijn familiekamers.

Adres: Hotel Appart’City Bordeaux Centre, Boulevard Du Général Larminat 36.

De jeugdherberg in Bordeaux.

In het centrum van Bordeaux is een jeugdherberg. De jeugdherberg telt dertig kamers. Je kunt kiezen uit twee-, vier- of zespersoonskamer. Bijna alle kamers beschikken over een eigen badkamer. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Wie ook zijn lunch of diner in de jeugdherberg wil nuttigen moet zelf aan de slag. Gelukkig heeft de jeugdherberg een eigen keuken waar gasten gebruik van kunnen en mogen maken. En een glas Bordeaux is nergens zo goedkoop als hier.

De hostels en jeugdherbergen in Bordeaux.