Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Low budget vakantie in de bergen van Tsjechië

De bergen van Tsjechië lenen zich goed voor een wintersportvakantie. Het is er nog niet zo druk als in andere wintersportgebieden maar je kunt er wel uitstekend skiën en snowboarden.

In de zomer kun je in de bergen hiken.

    Low budget vakantie in Tsjechië
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar Azië Goedkope vlluchten naar Australië en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in > Tsjechië > De bergen van Tsjechië
Reizen met de trein in Tsjechië Overnachten in Praag Goedkoop overnachten in Tsjechië
Vakantie in de bergen van Tsjechië
Vakantie in de bergen van Tsjechië
Vakantie in de bergen van Tsjechië: wintersport en zomervakantie.

Tsjechië bezit prachtige sfeervolle gebieden voor de wintersport. Het wintersportseizoen van Tsjechië is van januari tot april. In de wintersportgebieden kunnen zowel beginnende als gevorderde skiërs genieten van de prachtige en goedkope wintersportgebieden.

Hier moeten de Franse wachtrijen bij de skiliften nog worden uitgevonden. Tevens heb je volop de gelegenheid voor de après-ski.

bergen

Wintersport in Tsjechië

Bekende wintersportgebieden in Tsjechië zijn Pec-Pod-Snezkou, Lipno en Spindleruv Mlynn. In Spindleruv Mlynn kunnen meer dan 2400 personen per uur met de skilift omhoog.

Svaty Petr - Plan is ongeveer net zo groot als Spindleruv Mlyn. Voor de wat kleinere skigebieden moet je in Horal of Slovan zijn (beide 650 personen per uur).

Houdt er rekening mee het aantal voorzieningen, zoals skischolen (ook voor kinderen), verhuur van skibenodigdheden en snowboard faciliteiten, vaak afhankelijk is van de grootte van het skigebied.

Wintersport in Tsjechie
Foto: Een wintersportdorp bij Spindleruv Mlyn

In de zomer naar de bergen van Tsjechië

Behalve in de winter trekt het Reuzengebergte in Tsjechië in de zomer ook veel toeristen. In dit gebergte ligt o.a. Buchar's Trail van Horní Mísecky naar Vrchlabí waar je zomer's goed kunt hiken. Voor de wandelaars, hikers en bergbeklimmers zijn er in Tsjechië de bergen en het ongerepte Boheemse Woud ( Šumava ).

Als u door Nationaal Park Šumava wandelt waant u zich in het landschap van Tolkien door de vele dalen, de hoge bergen en de bosrijke omgevingen.

Zeer de moeite waard om te bezoeken is het dal van de rivier de Elbe.

Een andere tip is Èeský Ráj met zijn eindeloze wandelmogelijkheden, alhoewel het er een stuk toeristischer is dan het Boheemse woud.

Hiken en klimmen in de bergen van Tsjechië

Goedkoop op vakantie naar Tsjechië

 
 
de bergen van Frankrijk
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
Zoek op de site
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
 
Reserveren
 
 
de bergen van Frankrijk
 
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact