rugzaktrips vakantie

Budget vakanties en wereldreizen via een reisbureau.

Hieronder vind je informatie over enkele bekende reisbureaus die aangesloten zijn bij de garantiefondsen ANVR en de SGR.

De verre reizen van Fox Vakanties

Reisorganisator Fox Vakanties is gespecialiseerd in verre reizen. Het reisbureau maakt deel uit van de ANWB en biedt dus uitstekende voorwaarden bij haar reizen. Zo kun je bij veel reizen de reis ter plekke verlengen.

Het reisbureau biedt verre rondreizen aan in meer dan dan 50 landen. Uiteraard is Fox Vakanties aangesloten bij de ANVR, de stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

De aanbiedingen van Fox Vakanties

De reisbureaus van TUI Nederland

TUI Nederland is met tweehonderd reisbureaus de grootste reisorganisatie van Nederland. Bekende merken die in het merk TUI Nederland zijn opgegaan zijn Arke en Holland International. Ook de reisbureaus Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza horen bij TUI.

TUI Nederland heeft een eigen luchtvaartmaatschappij TUI Fly, het vroegere Arkefly. De meeste pakketreizen van TUI Nederland worden uitgevoerd met TUI Fly.

TUI Fly voert vluchten voor de reisbureaus van TUI uit naar vakantiebestemmingen in Europa, Azië, Afrika, Noord- en Zuid Amerika en het Caribisch gebied.

De aanbiedingen van TUI Nederland

EasyJet prijsvechter

De vliegtickets van veel low budget maatschappijen zijn alleen online te bestellen.

De clubvakanties van ROBINSON.

Met ROBINSON, inmiddels ook van reisbureau TUI, krijg je een verzorgde clubvakantie. Sport, gezelligheid en gezondheid staan centraal. Zo kun je op een ROBINSON vakantie leren duiken (PADI), zeilen of surfen.

Vaak hebben de clubs een focus op één bepaalde doelgroep zoals bijvoorbeeld clubvakanties voor stelletjes, singles en families met kinderen.

De vakantiewinkels van D-Reizen.

D-Reizen is geen touroperator maar verkoopt vakanties en vliegtickets van touroperators en luchtvaartmaatschappijen.

D-Reizen heeft nog steeds veel reiswinkels in Nederland.

De touroperators van Thomas Cook Nederland

Thomas Cook Nederland bestaat uit de touroperators Neckermann en Vrij Uit. In de Thomas Cook Travelshop kunt u vakantiereizen vinden van deze touroperators Neckermann en Vrij Uit en van vele andere touroperators.

De touroperator Neckermann heeft een breed aanbod aan All Inclusive vakanties en vakantiereizen naar Turkije en Egypte. Ook hebben ze altijd een goed aanbod van lastminute reizen.

Touroperator Vrij Uit is gespecialiseerd in autovakanties. Vrij Uit heeft een aanbod van scherpgeprijsde campings, hotelarrangementen, bungalowparken en dagtrips.