Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Schiphol

Schiphol Airport is het grootste vliegveld van Nederland en binnen Europa een belangrijk vliegveld om over te stappen op een andere vlucht.

Hieronder vind je praktische informatie over Schiphol zoals vervoer van en naar Schiphol, autoverhuur, hotels bij het vliegveld en natuurlijk de H-Pier waar bijna alle low budget vluchten vertrekken..

    Vliegen vanaf Schiphol
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar AziŽ Goedkope vlluchten naar AustraliŽ en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Bespaartips > Schiphol Goedkope vliegtickets Treinreizen door Europa
     
Vertrekken van Schiphol
Autoverhuur, vervoer en hotels op Schiphol
Amsterdam Airport Schiphol
Bij stad: Amsterdam
Afstand tot Amsterdam: Het gemakkelijkst is Schiphol te bereiken met de trein. De trein stopt onder het vliegveld en iedere 10 minuten vertrekt er een trein van en naar Amsterdam CS.

Voor meer informatie: Openbaar vervoer reisinformatie.

Naast de trein kun je ook naar Schiphol met de bus, taxi, Schipholtaxi, je eigen auto en zelfs met een huurauto.

Autoverhuur op het vliegveld In de aankomsthal vindt u de volgende autoverhuurders: Avis, Hertz, Budget, National, Europcar en Sixt. Als je met veel mensen in de nacht aankomt kan een huurauto een betaalbare optie zijn om naar huis te gaan.

Vaak kun je de auto inleveren op de plaats van bestemming.

De autoverhuurders op Schiphol Airport

Hotels bij Schiphol De hotels in de buurt van Schiphol Airport
Lang parkeren Parkeren bij Schiphol kan duur zijn maar als je van ver komt is het vaak goedkoper dan een taxi. Een parkeerplaats voor langparkeren, P3, kost rond de 60 Euro per week.

Parkeren op Schiphol

  bus vanuit schiphol naar Amsterdam
  Foto: Shuttle bussen vertrekken voor de aankomsthal van Schiphol naar Amsterdam en naar de parkeerterreinen.
Lijndiensten en vakantievluchten Vanuit Schiphol wordt naar bijna iedere bestemming in de wereld gevlogen. Vanuit Schiphol vertrekken veel intercontinentale vluchten. Binnen Europa zijn er teveel vluchten om op te noemen.
Maatschappijen: Alle grote maatschappijen vliegen op Schiphol zoals KLM, Transavia, Air France en SAS. Vanaf de low budget pier, de H-Pier, vliegen de prijsvechters zoals EasyJet, Jet 2, Wizz Air, Sky Europe en ThomsonFly.
Low budget vluchten: de H-Pier Bij low budget vluchten vertrekt vanaf de H-Pier. De H-Pier is erop gericht om je zo snel en effectief mogelijk te laten vertrekken. Bij de H-pier krijg je pas 30 minuten voor vertrek te horen vanaf welke Gate je vliegtuig vertrekt. Dit geeft Schiphol de mogelijkheid om flexibel vluchten aan Gates toe te wijzen.

De lounge voor de H-pier is Lounge 3. Op de H-pier zelf zijn geen restaurants, bars en winkels.

Foto: Dit is de hal op Schiphol waar je vanuit de trein (beneden) de terminals binnenloopt.
Goedkoop eten en drinken op Schiphol Goedkoop eten en drinken op Schiphol kun je nergens. Vooral achter de douane in de terminal is drinken en eten erg duur. Neem dus zelf wat te eten mee als je naar Schiphol gaat. Je hebt dan wat te eten als je wacht tot je aan boord mag. Als je een leeg waterflesje meeneemt kun je ook goedkoop drinken.

Koop bij de low budget maatschappijen tijdens de vlucht nooit eten of drinken als je wilt besparen. Je mag aan boord alles wat je meegenomen hebt opeten. Bij de niet prijsvechters krijg je aan boord wel gratis versnaperingen en drinken.

Als je toch iets te eten of te drinken op Schiphol wilt kopen kun je naar Albert Heijn To Go in de Aankomstpassage. Hier is de koffie goedkoop vergeleken met elders op Schiphol.

Informatie over goedkope vliegreizen
Tips voor je handbagage Handig inpakken van je bagage
Tips om goedkope vliegtickets te vinden Low-cost airlines
Goedkope vliegvelden in Nederland Goedkoop vervoer van het vliegveld
Vliegvelden bij Barcelona, Londen, Parijs, Brussel, Rome, Alicante en Valencia, Lissabon en Faro en de Duitse grens
Langparkeren op schiphol
Foto: Als je ervoor kiest om met de auto naar Schiphol te gaan kun je bij P3 parkeren. Iedere 10 minuten rijdt er een gratis bus in 10 minuten van P3 naar de vertrekhal van Schiphol.
 
 
Kaart van Nederland
 
 
Zoek op de site
 

 
Zoek op de site
 
 
Rondreizen in Europa
 
 
marokko
 
 
zoek naar campings
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact