Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Vliegvelden bij Londen

Bij Londen bevinden zich een aantal grote internationale vliegvelden. Zo zijn er London Heathrow Airport, London Gatwick, London Stansted, London Luton en London City Airport.

Hieronder vind je informatie over hotels en autoverhuurders bij het vliegveld en over de trein, metro en busverbindingen naar het centrum van Londen en tussen de vliegvelden onderling.

    Vluchten naar Londen
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar Azië Goedkope vlluchten naar Australië en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in > Groot-Brittannië > Londen > Vliegvelden
Openbaar vervoer in Londen. Openbaar vervoer vanaf het vliegveld Goedkope tickets vinden naar Londen
De vliegvelden bij Londen  
Vliegvelden bij Londen. Autoverhuur, vervoer en hotels
Vliegveld London Heathrow Airport (LHR)
Bij stad Londen
Afstand tot centrum 25 km van het centrum van Londen
Autoverhuur op London Heathrow Op London Heathrow vind je o.a. de balies van de autoverhuurders Avis, Hertz, National, Esixt en Alamo.

Huurauto boeken op London Heathrow Airport

De hotels bij het vliegveld Hotels bij London Heathrow. Veel hotels hebben een Airport Shuttle Service
Metro Vervoer naar Londen: Via de metro kun je op Heathrow gemakkelijk naar het centrum van Londen. De naam van de metroverbinding naar Londen is de Piccadilly Line.

Tip: Met een Travelcard kun je 1, 3 of 7 dagen vrij reizen in Londen. Het is geldig in alle bussen, trams en op alle metrolijnen.

Een Travelcard is vrij goedkoop. Informatie over openbaar vervoer in Londen.

Trein
tickets
Bij de terminals zijn ook twee treinstations. Vervoer tussen terminal 4 en terminal 1,2 en 3 is per trein gratis. Er vertrekken treinen naar verschillende steden.

De treinverbinding Heathrow Express en Heatrow Connect rijden van London Heathrow Airport naar Paddington Station.

Kaartjes voor de Heathrow Express.

Met de trein van Heathrow Airport naar Paddington Station in Londen.

Heatrow trein in Londen
Heathrow Express in Londen
Bus Er zijn op het vliegveld een aantal snelbussen naar Londen te vinden. Zo zijn er twee National Express bussen. Eén naar het Vicoria Cross busstation in het centrum van Londen en één naar verschillende steden in Engeland.

De Oxford Express gaat o.a. naar Oxford. Een rit naar het centrum van Londen kost zo'n 10 pond (de metro is goedkoper) en ieder kwartier (tot 21.35) vertrekt er een bus vanaf het vliegveld.

Naast deze snelbussen zijn er de hele nacht ook gewone busdiensten.

Shuttlebussen en taxi's Reserveer hier een taxi of shuttlebus van het vliegveld naar je hotel in Londen.
Terminals London Heathrow Airport heeft vier terminals. Terminal 1, 2 en 3 liggen bij het centrale gedeelte. Terminal 4 ligt iets zuidelijker.

Bij terminal 1, 2 en 3 is de ingang van de metro en een bus station. Terminal 4 heeft een eigen bus halte.

Een trein, de Heathrow Express, heeft een eigen station op zowel het centrale gedeelte als bij terminal 4. Vervoer tussen terminal 4 en terminal 1,2 en 3 is per trein gratis.

Vervoer tussen de vliegvelden National Express onderhoudt busverbindingen naar de vliegvelden: London Gatwick, London Stansted, London Luton en London City Airport.
vertrekhal van terminal 5
Vliegveld London Stansted (STN). Prijsvechters als Ryanair (Eindhoven Airport) en Transavia (Rotterdam Airport) vliegen op London Stansted.
Bij stad Londen
Afstand tot centrum 55 km van het centrum van Londen en 37 km van Cambridge
Autoverhuur Het is mogelijk om op London Stansted Airport o.a. auto's van Budget, Europcar en Alamo te huren. Autoverhuur op London Stansted
De hotels bij het vliegveld Hotels bij London Stansted. Veel hotels hebben een Airport Shuttle Service
Metro Er is op dit vliegveld geen metrostation maar met de trein kun je naar het station van Liverpool Street Station reizen. Hier neem je dan een metro. Informatie over openbaar vervoer in Londen.
Trein
tickets
Er zijn twee treinverbindingen richting Londen (Liverpool Street Station). Één vertrekt overdag ieder kwartier en 's ochtends en 's avonds ieder half uur, de ander vertrekt ieder uur. Na middernacht tot 6.00 uur 's ochtends vertrekt er geen trein.

Met de trein van het vliegveld naar Londen.

Bus Bussen van National Express onderhouden verschillende busdiensten op Londen en Cambridge.

Er vertrekken ook verschillende regionale bussen vanaf het vliegveld. De vertrektijden en prijzen vind je bij National Express.

Shuttlebussen en taxi's Reserveer hier een taxi of shuttlebus van het vliegveld naar je hotel in Londen.
Vervoer tussen de vliegvelden National Express onderhoudt busverbindingen van en naar de vliegvelden: London Gatwick, London Heathrow, London Luton en London City Airport.

Er is geen taxi standplaats op het vliegveld maar je kunt wel bij de balie boeken. De taxi naar Londen is echter niet goedkoop.

De vertrektijden en prijzen van de bussen vindt u bij National Express.

Low budget vluchten Vanuit Amsterdam Schiphol: EasyJet en Air Berlin
Vanuit Rotterdam:
Transavia
Vanuit Eindhoven:
Ryanair
Vanuit Keulen:
German Wings
Low budget vakantie in Londen
 
 
plattegrond met vliegvelden
 
 
zoek naar hotels
 
 
Zoek op de site
 
 

 
Zoek op de site
 
 
plattegrond met vliegvelden
 
 
zoek naar hotels
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact