Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
Low budget vakantie in de bergen van TsjechiŽ

De bergen van TsjechiŽ lenen zich goed voor een wintersportvakantie. Het is er nog niet zo druk als in andere wintersportgebieden maar je kunt er wel uitstekend skiŽn en snowboarden.

In de zomer kun je in de bergen hiken.

    Low budget vakantie in TsjechiŽ
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar AziŽ Goedkope vlluchten naar AustraliŽ en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in > TsjechiŽ > De bergen van TsjechiŽ
Reizen met de trein in TsjechiŽ Overnachten in Praag Goedkoop overnachten in TsjechiŽ
Vakantie in de bergen van TsjechiŽ
Vakantie in de bergen van TsjechiŽ
Vakantie in de bergen van TsjechiŽ: wintersport en zomervakantie.

TsjechiŽ bezit prachtige sfeervolle gebieden voor de wintersport. Het wintersportseizoen van TsjechiŽ is van januari tot april. In de wintersportgebieden kunnen zowel beginnende als gevorderde skiŽrs genieten van de prachtige en goedkope wintersportgebieden.

Hier moeten de Franse wachtrijen bij de skiliften nog worden uitgevonden. Tevens heb je volop de gelegenheid voor de aprŤs-ski.

bergen

Wintersport in TsjechiŽ

Bekende wintersportgebieden in TsjechiŽ zijn Pec-Pod-Snezkou, Lipno en Spindleruv Mlynn. In Spindleruv Mlynn kunnen meer dan 2400 personen per uur met de skilift omhoog.

Svaty Petr - Plan is ongeveer net zo groot als Spindleruv Mlyn. Voor de wat kleinere skigebieden moet je in Horal of Slovan zijn (beide 650 personen per uur).

Houdt er rekening mee het aantal voorzieningen, zoals skischolen (ook voor kinderen), verhuur van skibenodigdheden en snowboard faciliteiten, vaak afhankelijk is van de grootte van het skigebied.

Wintersport in Tsjechie
Foto: Een wintersportdorp bij Spindleruv Mlyn

In de zomer naar de bergen van TsjechiŽ

Behalve in de winter trekt het Reuzengebergte in TsjechiŽ in de zomer ook veel toeristen. In dit gebergte ligt o.a. Buchar's Trail van HornŪ MŪsecky naar VrchlabŪ waar je zomer's goed kunt hiken. Voor de wandelaars, hikers en bergbeklimmers zijn er in TsjechiŽ de bergen en het ongerepte Boheemse Woud ( Šumava ).

Als u door Nationaal Park Šumava wandelt waant u zich in het landschap van Tolkien door de vele dalen, de hoge bergen en de bosrijke omgevingen.

Zeer de moeite waard om te bezoeken is het dal van de rivier de Elbe.

Een andere tip is »eskż RŠj met zijn eindeloze wandelmogelijkheden, alhoewel het er een stuk toeristischer is dan het Boheemse woud.

Hiken en klimmen in de bergen van TsjechiŽ

Goedkoop op vakantie naar TsjechiŽ

 
 
de bergen van Frankrijk
 
 
zoek naar hotels
 
 
Hiken en kamperen
 
Zoek op de site
 
tickets
Kaartjes voor attracties
 
 
 
 
de bergen van Frankrijk
 
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact