goedkoop reizenreizenvakantie
Low budget op Walcheren in Zeeland

Als je van strand en zon houdt en toch in Nederland wilt blijven dan kun je naar naar een badplaats tussen Zoutelande en Vlissingen. Wolken waaien over dit deel van de kust en de stranden hebben de meeste zonuren van Nederland. De duinen tussen Zoutelande en Vlissingen zijn hoog. Over de toppen loopt een fraai wandelpad.

Als je goedkoop in stijl wilt overnachten kun je naar de badplaats Domburg. Hier vind je een bijzonder hostel in een 13de-eeuws kasteel. Ook in Vlissingen vind je een hostel.

Langs de hele kust van Walcheren vind je campings en bungalowparken. In veel badplaatsen op Walcheren heb je gratis internet op straat.

Zoeken Low budget vakanties. Backpackers. Low budget reizen.
         
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
 
Reizen > Low budget in > Nederland > Walcheren Low budget in Nederland
De attracties van Zeeland
Bespaartips voor je vakantie
Low budget vervoer
Goedkope vliegtickets vinden
Low-cost airlines
Campings
Low budget wintersport
Werkvakanties en talenreizen
Lonely Planet reisgidsen
In de Westerschelde varen de grote zeeschepen dichtbij het strand.
Dishoek
Bij de opgang naar het strand in Dishoek is een leuk plein met terrasjes.
het strand  van Vlissingen
In Vlissingen ligt het strand langs de boulevard.
Low budget op Walcheren in Zeeland
 
 
kaart van Zeeland
 
 
zoek naar hotels
 
 


 
 
kaart van zeeland
 
 
zoek naar hotels
Low budget in Vlissingen

Vlissingen is een stad met een centrum dat direct aan de zee grenst. Langs de twee kilometer lange boulevard ligt een strand. Op zonnige dagen kan het strand en de boulevard erg druk zijn. Langs boulevard vind je veel terrasjes, leuke restaurants en
hotels in iedere prijsklasse.

Vlissingen is met de trein te bereiken. Vlakbij het station kun je als voetganger met de veerboot de Westerschelde oversteken naar de badplaats Breskens. Het is een leuke en goedkope vaartocht.

Als je van fietsen of wandelen houdt kun je langs de kust naar Dishoek en Zoutelande. Er loopt een wandelpad over de duinen van Vlissingen naar Zoutelande.

Ook het nabijgelegen Fort Rammekens (7 km van Vlissingen) in het natuurgebied Rammekens is een populaire bestemming voor een fietstocht.

Goedkoop in Vlissingen

Het strand van Vlissingen
Foto: Het strand van Vlissingen.
Low budget in Dishoek

Dishoek is een klein dorp tussen Zoutelande en Vlissingen. Het is een badplaats met een mooi strand waar de zeeschepen rakelings langs de kust varen.

Bij de opgang over de duinen naar het strand is een pleintje met terrasjes. In een restaurant bij het duin kun je lekkere pannenkoeken eten.

Over de top van de duinen loopt een pad naar Zoutelande en naar Vlissingen.

De duinen tussen Dishoek en Zoutelande zijn hoog en je hebt er een prachtig uitzicht over Walcheren en de zee.

Pad over de duinen
Foto: Bij Dishoek loopt een pad over de toppen van de Duinen naar Zoutelande en naar Vlissingen.

Low budget in Zoutelande

Zoutelande is een populaire badplaats in Zeeland. Het dorp heeft hoge duinen en een breed strand. Schepen varen hier vlak langs de kust.

Zoutelande heeft een boulevard en een winkelstraat met restaurants en leuke terrasjes. In de winkelstraat van Zoutelande kun je overigens gratis internetten.

In Zoutelande is een bunker uit de tweede wereldoorlog die op zondag en op woensdagmiddag gratis te bezoeken is (adres: Duinweg 40).

Goedkoop overnachten in Zoutelande

Het strand bij Zoutelande
Foto: Het strand bij Zoutelande

Low budget in Domburg

Domburg is een stad met een lange geschiedenis als stad (13de eeuw) en als badplaats. Kunstenaars als Toorop en Mondriaan kwamen hier graag. Bij Domburg vind je een zee met goed zwemwater waar je ook kunt golfsurfen.

Vanaf de Hoge Hil, iets buiten het dorp heb je een mooi uitzicht over Domburg en de zee. Er lopen veel fietspaden en wandelpaden over de duinen de de oude bossen in de omgeving van Domburg.

Bij Surfschool Domburg kun je surfplanken, Bodyboards en Skimboards huren. Uiteraard kun je er ook surfles krijgen.
Adres: Strandovergang 49, tussen Domburg en Westkapelle Domburg, Tel. 0118584795.

Tussen de badplaatsen Oostkapelle en Domburg ligt het 13de-eeuwse Kasteel Westenhove. In dit kasteel is tegenwoordig een hostel van Stayokay gevestigd. Je kunt in dit bijzondere hostel in Oostkapelle goedkoop overnachten in het kasteel zelf of in één van de twee koetshuizen.

Goedkoop overnachten in Domburg

Andere leuke plaatsen in Walcheren

- De badplaatsen Westkapelle en Oostkapelle.
- Het historische centrum van de plaatsen Veere en Middelburg.
- Enkele attracties van Walcheren zijn het Piraten pretpark het Arsenaal in Vlissingen, het Deltapark Neeltje Jans en natuurlijk de Deltawerken.
Goedkoop in Vlissingen Bespaartips voor je vakantie
Low budget in Nederland Goedkoop kunt ontbijten op vakantie in Nederland
De Stayokay hostels en jeugdherbergen De badplaats Scheveningen
Gratis kamperen in Zeeland Overnachten in natuurgebieden in Nederland
Informatie over low budget reizen en attracties in Nederland

GoogleAangepast zoeken

   
         
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact