Budget vakanties reizen
Low budget vakanties. Backpackers.
TasmaniŽ, Zuid AustraliŽ en West AustraliŽ

TasmaniŽ is ťťn van de mooiste en meest bijzondere eilanden in de wereld. Ook Zuid en West AustraliŽ zijn de moeite waard om in rond te trekken.

Als je op zoek bent naar voordelige hotels, jeugdherbergen, hostels, vliegreizen en autoverhuur in AustraliŽ dan kun je hier meer informatie vinden.

    Vakantie in AustraliŽ
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Goedkope vliegtickets naar Amerika Goedkope vliegtickets naar Afrika Goedkope vliegtickets naar AziŽ Goedkope vlluchten naar AustraliŽ en Nieuw Zeeland
 
Reizen > Low budget in AustraliŽ > TasmaniŽ, Zuid AustraliŽ en West AustraliŽ
Queensland en Northern Territory Reizen en werken in AustraliŽ Low budget vakantie in AustraliŽ
Vakantie in Tasmania, South Australia en West Australia
TasmaniŽ, Zuid AustraliŽ en West AustraliŽ
TasmaniŽ

TasmaniŽ is ťťn van de mooiste eilanden in de wereld en tevens de kleinste staat van AustraliŽ. Het eiland ligt ten zuidoosten van Victoria. Het belangrijkste vliegveld op TasmaniŽ ligt in de plaats Hobart. In Hobart vind je ook de meeste hotels.

Te bezoeken in TasmaniŽ

> De ruÔnes van Port Arthur waar je de oudste strafkolonies van AustraliŽ kan 'herbeleven'.
> Franklin River is een spectaculaire rivier om in te raften. Deze rivier is ťťn van de wildste rivieren ter wereld.
> Freycinet Peninsula is een schiereiland waar bijna het hele jaar de zon schijnt. Het is bekend om zijn stranden, lagunes, bergen, kreken, vogels, dieren en zeldzame planten.

Kaartjes voor attracties in AustraliŽ

- Cradle Mountain Lake St. Clair is een van de laatst overgebleven wildernissen van de wereld met gletsjers en mooie bergen. Vanaf de voet van de Cradle Mountain vind je deze mooie "trail" door het regenwoud om het meer.
Zuid AustraliŽ

South Australia is het droogste gedeelte van AustraliŽ. De belangrijkste stad in South Australia is Adelaide. In South Australia vind je voornamelijk woestijnen zoals de Simpson Desert, de Sturt steenwoestijn en de Tirari Desert. Ook zijn er grote zoutmeren zoals het Eyremeer, het Torrensmeer, het Gairdnermeer en het Fromemeer.

Te bezoeken in South Australia

> Het mijnstadje Cooper Pedy is het symbool voor de Australische Outback. Een derde van de bevolking leeft hier onder de grond.
> In het Murray River Park kun je kanoŽn.
> Barossa Valley is een van de bekendste wijngebieden van AustraliŽ.
> De Oodnadatta Track is een Outback. Je kunt hier 600 km door de Outback rijden en bijna niemand tegenkomen. Het landschap bestaat voornamelijk uit rood zand.

Kaartjes voor attracties in AustraliŽ

De Outback Flinders National Park

Flinders National Park ligt 450 km van Adelaide tussen de dorpjes Hawker en Blinman. De Outback zie je pas goed met een 4 Wheel Drive (4wd) maar op de meeste wegen kun je ook met een 2 Wheel Drive rijden.

Nationaal Parken in Zuid AustraliŽ

West AustraliŽ

West Australia is erg rustig, er zijn veel bergen, veel zand, spectaculaire kusten, rotspartijen en eindeloze stranden. De belangrijkste stad in West Australia is Perth.

Te bezoeken in West AustraliŽ

> Het Ningaloo Reef (260 km) in het Ningaloo Marine Park is naast de Great Barrier Reef het duikparadijs van AustraliŽ.
> Kimberley heeft een prachtig ruig landschap met veel rivieren. Het is een must onder de liefhebbers van de Outback.
> Stranden en historische steden in het zuidwesten.
> Mount Augustus is de grootste monoliet ter wereld. Groter dus dan de bekendste monoliet Uluru in het Noordelijk territorium.
> In 1987 is het Purnululu National Park geopend. Dit mystieke park is niet zo toegankelijk, dus het wordt nog niet overspoeld door toeristen.

Kaartjes voor attracties in AustraliŽ

Informatie voor je budget vakantie in AustraliŽ

 
 
AustraliŽ
 
 
Hiken en kamperen
 
 
Zoek op de site
 
 

 
 
AustraliŽ
 
 
zoek naar campings
 
Zoek op de site
Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen Hostels, budgethotels, hotels, pensions, kamers en jeugdherbergen
© Edufield. All rights reserved. - Privacybeleid en contact